Core 2 Duo 8400 işlemciye nasıl overclock yapılır?

light sensei

Centipat
Daha fazla  
Eski bir PC var overclock yapıp gündelik işlerde kullanacağım hangi programla overclock yaparım?

Ilk PC'yi açtım GTA Vice City oynuyordum kasma yoktu donma yoldu format attım şimdi hem kasıyor hem de bazı gorevlerde donuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows FPS arttırma ayarları yapın, overclock konusunda ise BIOS'tan yapabilirsiniz.
@Yener K. @yapiz @550519 @575412 hocalarım yardımcı olabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videolar sana yardımcı olacaktır.

Anakart modeli ne? Ona göre yapabilirsin. Overclock desteği olan anakarta yapabilirsin.

Dışarıdaydım kusura bakmayın anakartın modelinr nasıl bakabilirim?

Sorun formattan sonra ortaya çıktı ise overclock ile çözmeniz zor.

Bende daha cok hizlansin diye format attim yavasladi GTA Vice City oynadiysaniz ilk gorevlerde golf alanina gitdigim bir gorev var oraya gelince donuyor Power tusundan kapatıyorum eskiden boyle bir şey olmuyordu bir de arada araba surerken falan cok kasiyor.

Bu tip sorunları overclock çözmez. Testler yapın. PSU, diskler, ekran kartı durumu nedir, bunlara bakın.
Aygıt yöneticisinde ünlem ya da soru işaretli donanım var mı bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…