Core 2 Duo 8400 sistem işlemci yükseltme

hocam anakartım max core 2 duo e6700 destekliyormuş :( anakart markası msı ms7255 yani x5460'ı desteklemiyor. neyse ben kendim bi çaresine bakacagım artık yapacak birşey yok :D

ha bir soru daha sorayım +Mustafa Günay oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsunuz ? bende e6700 alcamda sizin modelin biraz daha üstü merak ettim :D

hocam anakartım max core 2 duo e6700 destekliyormuş :( anakart markası msı ms7255 yani x5460'ı desteklemiyor. neyse ben kendim bi çaresine bakacagım artık yapacak birşey yok :D

ha bir soru daha sorayım +Mustafa Günay oyunlarda ortalama kaç fps alıyorsunuz ? bende e6700 alcamda sizin modelin biraz daha üstü merak ettim :D

Elimdeki eski bilgisayarım (tüm parçalar tertemiz ve sıfırdan farksız).
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 Ghz
Anakart: Asus P5 KPLSE
Ram: Kingston 2x2 Gb 900 Mhz
Ekran kartı: Asus GTX 760 OC 2 GB Direct Cu II 256 Bit GDDR5
Kasa: Asus VENTO A9 Siyah Mid Tower
Monitör: Asus VH192D 1366X768 HD
Güç kaynağı: Cooler Master RS-B500 500 Watt
Wireless adaptör: TL-WN35OG
İkinci ekran kartı: Asus EAH HD 4650 1 GB

Sistem elimde ve her parçası tertemiz, ekran kartı ve güç kaynağının faturası ve garantisi mevcut.
Almayı düşünürsen konuşalım.

Optimizasyon sorunu olmayan tüm oyunlarda High ayarlarda FXAA antialiasing ile rahatlıkla 45-60 FPS arası veriyor.

Elimdeki eski bilgisayarım (tüm parçalar tertemiz ve sıfırdan farksız).
İşlemci: Intel Core 2 Duo E8400 3.0 Ghz
Anakart: Asus P5 KPLSE
Ram: Kingston 2x2 Gb 900 Mhz
Ekran kartı: Asus GTX 760 OC 2 GB Direct Cu II 256 Bit GDDR5
Kasa: Asus VENTO A9 Siyah Mid Tower
Monitör: Asus VH192D 1366X768 HD
Güç kaynağı: Cooler Master RS-B500 500 Watt
Wireless adaptör: TL-WN35OG
İkinci ekran kartı: Asus EAH HD 4650 1 GB

Sistem elimde ve her parçası tertemiz, ekran kartı ve güç kaynağının faturası ve garantisi mevcut.
Almayı düşünürsen konuşalım.

Optimizasyon sorunu olmayan tüm oyunlarda High ayarlarda FXAA antialiasing ile rahatlıkla 45-60 FPS arası veriyor.

hocam bilgisayarı ben alamam bütçem yok sağolun. bütçem olsa idi alacaktım zaten.

Bence almayın. Bi șekilde ucuza g31/g41 chipset li bi anakart bulup x5460 alın. Ben hiç memnun değildim. Bozuldu zaten. Yeni sistem topluyorum. Konum var :)

tamam teşekkürler ancak ben yeni bir anakart alsam zaten ona psu lazım 0 alacagım parçaları psu 130 lira gibi birşey anakart hadi max 50tl desek x5460 da 100tl desek 0'ı bilmiyorum kaç tl ama belki bir şekilde ayarlama şansım olabilir.

minimum 170tl imiş 0'ı acaba sahibinden.com da varmıdırki 2. el falan :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı