Core 2 Duo E6420 ekran kartı önerisi

face067

Hectopat
Anakart: Gigabyte GA-G41M-combo
RAM: 2 adet DDR3 4 GB RAM
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6420
Power: 300'lük.

Bu sisteme uyacak en iyi ekran kartı hangisidir. Ekran kartı dışında ekstra para harcamak istemiyorum. Güncel kullandığım dizüstü bilgisayarımın ana kartı yandığı için eski sistemime geri dönüş yapacağım. Oynadığım oyunlar: ETS 2, spintires, CS 1.6, Mafia 2, command conquer generals Zero hour. Bir de Steam üzerinde world of tans blitz oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rev kaç anakart anakartın destekliyorsa Q9300 ve HD6870 ile Witcher 3 gibi oyunları 720P Low ayarda oynarsın ekran kartı 220TL'ye falan bulunur Intel işlemciler çok eskide olsa mükemmel vatandaşımız 4 çekirdek diye uçuk fiyatları satıyor Q9300 muadili bir işlemcide alabilirsin modlu Xeon'lar alınabilir.

Rev kaç anakart anakartın destekliyorsa Q9300 ve HD6870 ile Witcher 3 gibi oyunları 720P Low ayarda oynarsın ekran kartı 220TL'ye falan bulunur Intel işlemciler çok eskide olsa mükemmel vatandaşımız 4 çekirdek diye uçuk fiyatları satıyor Q9300 muadili bir işlemcide alabilirsin modlu Xeon'lar alınabilir.
Çok haklısın, adam gitmiş q8400 4 çekirdek işlemci i3 2. nesil gücünün 3 te 1'ini veren işlemciyi 150 liraya satıyor şaka gibi.
Öncelikle sisteme en az Q6600 takmalısın takılmadanda kullanabilirsin ama oyunlarda problem yaşayabilirsin. R7 240 dan öteye gidemezsin ve o kart ile 2014 oyunlarına kadar rahatlıkla oynarsın.

Cevap yazmadım kusura bakmayın. Cevap yazma yeri kapalıydı. Rev 1.3 galiba. İşlemcilerede baktım dediğiniz gibi millet uçuk paralar istiyor, şaka gibi. Dediğiniz ekran kartlarını ikinci el sitelerinden takip etmeye devam edeceğim. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı