Core 2 Duo E6600'a hangi ekran kartı? (En az DirectX 11)

Xeon tavsiye etmiyorum. Xeon alacaksanız iyi bir fan, güç kaynağı, artan güç ihtiyacına karşı işlemciyi besleyebilecek güçlü bir anakarta da ihtiyacınız var. Quad Core alın rahatınıza bakın derim. Bu arada bu işlemcilerin sizi 3-4 yıl götüreceğini hiç sanmıyorum. Yıllar önce çıkmış ve çoktan emektar olmuş işlemciler. Düşük bütçeli kullanıcıların işini görüyor. Yeni nesil Gaming için yetersiz.

Çok aşırı yüksek oyunlar oynamayacağım. Bu sistemin eski olduğunun da farkındayım fakat en kötü 2 sene daha idare etsin istiyorum sonrasında sıfırdan toplarım zaten. Aslında bu sebepten dolayı bütçeye kısıtlı tutup az para harcamak istiyorum oynamayı düşündüğüm oyunlarda gtav (şimdi oynuyorum) ETS 2 Fortnite PUBG Lite gibi oyunlar yani uçan kaçan oyunlar değil.
RX 460 kartının rakibi GTX 1050 modelidir.
GT 1030 ile RX 550 rakiptir.
RX460 tercih edin. Şimdi olmasa da ilerde Quad veya Xeon bir işlemci alıp sistemi şahlandırırsınız.

Yanlız şu mesele var. Sistemdeki PSU kaç W değere sahip? Yetersiz gelme ihtimali var.

Anlıyorum PSU 300-350W ama oda belki değişebilir sanki şu sürecte R7 240'a tekrar yöneldim gibi ne diyorsunuz hocam.

Çok aşırı yüksek oyunlar oynamayacağım. Bu sistemin eski olduğunun da farkındayım fakat en kötü 2 sene daha idare etsin istiyorum sonrasında sıfırdan toplarım zaten. Aslında bu sebepten dolayı bütçeye kısıtlı tutup az para harcamak istiyorum oynamayı düşündüğüm oyunlarda gtav (şimdi oynuyorum) ETS 2 Fortnite PUBG Lite gibi oyunlar yani uçan kaçan oyunlar değil.

Anlıyorum PSU 300-350W ama oda belki değişebilir sanki şu sürecte R7 240'a tekrar yöneldim gibi ne diyorsunuz hocam.
R7 240 çok zayıf bir kart. Çoğu oyunda sorun yaratacaktır. 150TL gibi uygun fiyatlara bulmadıysan tercih etme derim.

R7 240 çok zayıf bir kart. Çoğu oyunda sorun yaratacaktır. 150TL gibi uygun fiyatlara bulmadıysan tercih etme derim.

Anlıyorum ama ne yapmam gerekiyor tam karar verdim diyorum başka bir şey çıkıyor yapmam gereken nedir? PSU RX460'ı kurtarır mı? İnternette izlediğime göre R7 240 giriş seviyesi kartlardan iyi performans veren bir kart fakat sıfırı 330 TL'ye bulabildim en az bu sitedede bir arkadaş RX460'ı 400 TL'ye satıyor sıkı bir pazarlık ile 350 gibi fiyatlara alabiliceğimi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı:(

Anlıyorum ama ne yapmam gerekiyor tam karar verdim diyorum başka bir şey çıkıyor yapmam gereken nedir? PSU RX460'ı kurtarır mı? İnternette izlediğime göre R7 240 giriş seviyesi kartlardan iyi performans veren bir kart fakat sıfırı 330 TL'ye bulabildim en az bu sitedede bir arkadaş RX460'ı 400 TL'ye satıyor sıkı bir pazarlık ile 350 gibi fiyatlara alabiliceğimi düşünüyorum sizce ne yapmalıyım kafam çok karıştı:(
PSU üzerindeki etiketin resmini atar mısın? Tam değerine bakmam lazım. Belki RX 460 için yeterli geliyordur 😀

R7 240 alma, alacaksan benim gibi 80 TL'ye bulursa al :)

Bütçe arttırabilirsen bu işlemciyi almanı öneririm;

Bu kartı alabilirsin, istediğin oyunlar için yeterli, 300 TL ye uçmana gerek yok.

R7 240 alma, alacaksan benim gibi 80 TL'ye bulursa al :)

Bu kartı alabilirsin, istediğin oyunlar için yeterli, 300 TL'ye uçmana gerek yok.

R7 240 80 TL'ye bulsam uçarak giderim :) bu ekran kartı nı rahat besler mi PC ilerde işlemci değiştirmem gerekirmi E6600 besler mi yani çok çıkmak istemiyorum eski bir PC sonuçta hocam.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı