Core 2 Duo E6600'a hangi ekran kartı? (En az DirectX 11)

Tamamen verimiyle alakalı güç kaynağının fotoğrafını yollama şansınız var mı?

Malesef fotorafı yok:(
300-400 TL'ye GT 730 satılıyor iken bu kartın fiyatı gayet uygun, içinize sinmedi ise almayın. Çünkü sorular artıyor :)

Yok hayır mantıklı geldi asıl istediğim bütçe bandı içerisinde cevaplarınız için ve yardımınız için çok teşekkürler:)İnternetten tesetlere bakığımda R7 240'dan daha iyi performans verdiğini de fark ettim peki PCI Express sürümü fark eder mi anakartın sürümü ne bilmiyorum çünkü.
300-400 TL'ye GT 730 satılıyor iken bu kartın fiyatı gayet uygun, içinize sinmedi ise almayın. Çünkü sorular artıyor :)
bir de direk tak çalıştır değilmi bu kart ekstra güç bağlantısı yok

Bu arada sizi sıkıyorsam kusura bakmayın yanlış bir karar vermek ve paramın boşuna gitmesini istemediğim için böyle sık soru soruyorum tekrardan kusura bakamayın.

Son düzenleme:
Evet tak çalıştır, ekran kartlarının çoğu slot seçmez, R7 240'dan ucuz önerebileceğim her kart R7 240'dan daha iyidir.

Anladım çok teşekkür ediyorum yardımın için ve bana vakit ayırdığın için tekrar seni sıktıysam kusura bakma. Şu bir türkyiye durulsun ilk işim attığın linkteki kartı sipariş etmek olacak iyi akşamlar hocam tekrar teşekkürler:)

Tam onun için yazacaktım Letgo'da kutusu olmayan Zotac GTX650 buldum 170 TL fiyat etiketine sahip Zotac üretimi alınır mı?
Alınabilir, ama almadan önce;
-Son sürüm driver ile oyun testi
-FurMark testi
-GPU-Z raporu isteyin
Bazı ekran kartları gelirken sağlam olsa da, son sürüm driver yükleyince bozuk olduklarını belli ediyorlar.

Alınabilir, ama almadan önce;
-Son sürüm driver ile oyun testi.
-FurMark testi.
-GPU-Z raporu isteyin.
Bazı ekran kartları gelirken sağlam olsa da, son sürüm driver yükleyince bozuk olduklarını belli ediyorlar.

Tamam tekrar çok sağ olun eğer 2.el elden alım yaparsam bunların hepsini göz önünde bulundurarak alacağım çok teşekkürler:)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı