Core 2 Duo E7500 ile R7 240 Uyumlu mu?

Gta 5 gibi oyunlarda gözüm yok. Bana lol ve csgo da güzel bir performans sağlasa bana yeterli
O zaman R7 240 ekran kartı sizin için ideal. r7 250 ve üstüne gereksiz yere para vermeyin. Bu arada r7 240 gibi bir karta 407 tl vermek çok fazla diğil mi ? 2. El 750 Tİ GT 1030 gibi kartlara yönelebilirsiniz en azından ilerde bi XEON işlemci takıp iyi performans elde edebilirsiniz. Ana kartınız XEON işlemcileri destekliyor.

O zaman R7 240 ekran kartı sizin için ideal. r7 250 ve üstüne gereksiz yere para vermeyin. Bu arada r7 240 gibi bir karta 407 tl vermek çok fazla diğil mi ? 2. El 750 Tİ GT 1030 gibi kartlara yönelebilirsiniz en azından ilerde bi XEON işlemci takıp iyi performans elde edebilirsiniz. Ana kartınız XEON işlemcileri destekliyor.
2. El kartlara güvenemediğim için almıyorum ama yine de tavsiyen için teşekkürler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı