Core 2 Duo için ekran kartı

Darboğaz bence olur. Battlefield 3 64 kişilik bir haritada o işlemci yetmez. Ama r7 250 alınabilir. Bence r7 250 al darboğaz olmadan kullan. Ancak şunu söyleyim eğer imkanın varsa bilgisayar topla.

Darboğaz bence olur. Battlefield 3 64 kişilik bir haritada o işlemci yetmez. Ama r7 250 alınabilir. Bence r7 250 al darboğaz olmadan kullan. Ancak şunu söyleyim eğer imkanın varsa bilgisayar topla.
İleride MSI gamingbook alacağım. O yüzden çok para harcamadan sistemimi 2-3 sene daha kullanılabilir hale getirmek istiyorum.Biraz araştırdım ve son olarak şöyle bir sistem topladım.
Msi 970A-G46 Amd 970+Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar
Amd Fx X6 6300 Soket Am3+ 3,5Ghz 14Mb Cache 32Nm İşlemçi - Vatan Bilgisayar
Msi Gtx750Ti Twin Frozr Gaming Gddr5 2Gb 128Bit Nvidia Geforce Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Bir kaç sorum olacak size bunun ardından.
1) RAM tercihi yapmadım bana yetecek kadar bir RAM tavsiyeniz var mıdır ?
2)460W güç kaynağım mevcut yeterli olacak mıdır ? (2 tane HDD var bilgisayarımda 1 tane CD-DVD RW )
3)Monitörüm 940BW - GENEL BAKIŞ | SAMSUNG ekran kartıyla herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi ?

Verdiğiniz bileşenleri alabilirsin. Birbirine güzel bir şekilde uyarlar. 460W Güç kaynağı yeticektir. Gtx 750 ti 350w güç kaynağı ile çalışabilir. Monitörünüzde en azından 720p bir ekran değil 900p çözünürlükte buda güzel. Ekran kartı ile bir sorun çıkartmaz.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı