Core 2 Duo Laptop vs Atom N450 Sistem Seçimi

Nitratium_TR

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle herkese merhaba. Benim elimde iki tane bilgisayar var. Biri laptop biri netbook. Benim size sorum hangi bilgisayarın oyun performansı daha iyi? Tabi siz şimdi sistemleri görünce bunlarla oyun oynanır mı iyi misin sen diyeceksiniz. Ama ben eski oyunları oynayacağım.

Laptop:
İşlemci - Intel Core 2 Duo
RAM - 1 GB
Ekran Kartı - Nvidia GeForce 8400 GS
İşletim Sistemi - Windows 7 Professional

Netbook:
İşlemci - Intel Atom N450 1.67 Ghz
RAM - 2 GB
Ekran Kartı - Intel G.A.P. 3150
İşletim Sistemi - Windows 7 Starter

Laptop'u kullan. Netbook'taki RAM eğer uyumluysa söküp Laptop'a tak. Bu konu hakkında bilgin yoksa, her iki cihazın da CPU-Z ile Memory ekranını paylaş.

C2D olan sistemi kullan. Ardından eğer o sistemde boş RAM yuvası mevcutsa, Atom işlemcili olan sistemden RAM'i sök ve onun boş bir slotuna tak. Peki aynı tür olduğundan emin misin dersen evet, eminim. Atom işlemler DDR2 RAM desteğine sahip ki burada bahsettiğimiz model Atom serisinin ilk ürünlerinden. C2D zaten DDR veya DDR3 desteklemediği için DDR2 kullanıyor. Sonuç olarak RAM'ler birbirleriyle uyumlu. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı