Core 2 Duo notebook yükseltilirse GTA IV tarzı oyun oynatır mı?

Sağ olun! Dedikleriniz üzerinize bir tane laptop alma kararı aldım birkaç güne gelir :)
GT520M i3 380M 4 GB RAM GTA 5 oynatır mı düşük ayarlarda

Panpa ben pek sanmıyorum GTA 5 için 6 GB RAM 1.5 GB ekran kartı olmasında yarar var diye düşünüyorum ve i3 1.nesil yetmez ama sistemin masaüstüyse eğer 4 GB RAM ile düşük ayarlarda açma şansın olabilir(kasmaz demiyorum)
Arkadaşda core 2 duo varmış intel bir işlemci büyük ihtimal paylaşımlı bir 128mblik dahili grafik kartlarından var.
Yok dostum o dediğim laptop'da 512 vardı

Son düzenleme:
GT520M i3 380M 4 GB RAM GTA 5 oynatır mı düşük ayarlarda.

Buradaki arkadaşta senin ekran kartın ve işlemcine çok yakın olan bir işlemci ve aynı 4 GB RAM ile oynamış oyunu. 720P normal( Low ayarlarda) oynatır. FPS aralığı konudaki arkadaş benchmark testi yapmış. Muhtemelen 15-25 arası bir FPS değerleri ile oynarsın. Ancak FPS değerleri biraz düşük kalacaktır ara sıra drop girmesi falan oluşabilir. FPS sıkıntın yoksa oynarsın. Ben de böyle oynamıştım ilk ancak ben 800x600 pencere modunda oynamıştım. Küçük oluyor ancak daha çok zevk veriyor. Deneyebilirsin ancak çok bir beklentin olmasın. FPS takıntın yoksa oynarsın.

Selamlar, bir laptopum var. 4 GB RAM, 512 MB ekran kartı, Intel Core 2 Duo CPU 2.10 GHz. Ben bu bilgisayarı güçlendirerek (RAM takviyesi, SSD takviyesi vb.) GTA IV tarzı oyunları açabilme şansım var mıdır?
kanka o haliyle 45 fps oynarsın config yapsan 70 fps youtube de detaylı videoları var 2 gb ram,pentium,ekran kartı yok config ile 50 fps oynuyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı