Core 2 Duo sisteme hangi işletim sistemi kurulmalı?

mevtcan bahav

Centipat
Daha fazla  
RAM
Ramtech Ddr 2 800mhz 2*2 4 gb Ram.
SSD veya HDD modeli
Gigabyte 120 gb Ssd
Ekran kartı
Ekran karti yok.
Anakart
Gigabyte technology g31m-s2l
İşlemci
İntel core 2 duo cpu
Şimdiye kadar hep Windows 7 kullandim. Windows 8 veya Windows 10 ne fark edecek hiçbir bilgim yok. Ama Microsoft desteğini Windows 7'den cekmis guvenlik sorunu falan olabilir diyorlar surekli anlamadim. Bilgisayarda sadece film, dizi ve YouTube'dan video izliyorum. Bu sistem Windows 8 veya Windows 10 kaldırır mı, sorun çıkartır mı onerilerinizi bekliyorum. Konuyu yanlış yere açmis olabilirim, Technopat sosyal platformunda 2 gundur dahilim ve yararli bilgiler veriliyor teşekkür ederim herkese.

Şimdiye kadar hep Windows 7 kullandim. Windows 8 veya Windows 10 ne fark edecek hiçbir bilgim yok. Ama Microsoft desteğini Windows 7'den cekmis guvenlik sorunu falan olabilir diyorlar surekli anlamadim. Bilgisayarda sadece film, dizi ve YouTube'dan video izliyorum. Bu sistem Windows 8 veya Windows 10 kaldırır mı, sorun çıkartır mı onerilerinizi bekliyorum. Konuyu yanlış yere açmis olabilirim, Technopat sosyal platformunda 2 gundur dahilim ve yararli bilgiler veriliyor teşekkür ederim herkese.
8.1

Windows 10 ve 8.1 kurabilirsiniz ama 8.1 kullanmanızı tavsiye ederim hatta Windows 7 de bile kalsanız daha iyi ama siz bilirsiniz tabii.

Ben uzun süre Core 2 Quad ile Windows 10 Pro kullandım. Bence denemelisin. Bayağı akıcıydı.
Quad işlemciler ile Core 2 Duo'lar arasında dağlar var.
8.1.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı