Core 2 Duo T8100 bilgisayarıma hangi işletim sistemi kurmalıyım?

• Konuyu başlatan Birben
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 2
  • Görüntüleme 1.967

Birben

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar. Benim 2008 üretimli HP markalı bir dizüstüm var. Üretim tarihine bakıp anlayacaksınız ki, bilgisayarım Intel Core 2 Duo işlemci ve 2.10 GHz DDR2 özelikteki bilgisayardır. Haliyle şu an sadece Windows 7 işletim sistemini kullanıyorum. Ancak Windows 7'de destek bittiği için ve biraz paranoyak olduğum için Windows 7'den ( her ne kadar stabil bir işletim sistemi olsa da ) soğudum. Yakın zamanda SSD ile Windows 10'u kullanıyordum ama SSD'im kaybolduğu için hardisk ile devam ediyorum ve bundan sonra SSD almayı düşünmüyorum. ( SSD olduğu halde Windows 10'da çoklu işlemler yaparken tam bir verim alamıyordum )

Siz değerli üyelere asıl sorum, Windows 8.1 veya Windows 10, ( Win 10'dan pek emin değilim ) bu özellikteki hardiskli bilgisayarda sıkıntısız çalışır mı veya Linux tabanlı işletim sisteminden fayda alabilir miyim? Linux işletim çekirdeği için hangi yolu izlemeliyim. Sizin önerebileceğiniz bir işletim sistemi var mıdır? Teşekkürler.

İşlemci: Intel Core 2 Duo T8100 2.10 GHz çift çekirdek.

RAM: 4 GB DDR2 600 MHz.

Ekran kartı: NVIDIA GeForce 8400M GS.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı