Core 2 Duo ve HD 6570 CS:GO performansı

301517

Kilopat
Makaleler
4
Herkese selamlar,
Birşey sormak istiyorum.
Intel Core 2 Duo.
AMD Radeon HD 6570 ekran kartı.
4 GB(2+2) RAM.
CS:GO ve Zula'da ne alır tahminen?
(Sistem önerisi yapmayın lütfen.
Ayrıca Zula oyun mu? Diyecekseniz cevap vermeyin).

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya ama tum sirri bozdun ya. Bence olabildigince cozunurluk dusurulerek 30FPS'e cikarilabilir.
En düşük çözünürlük ve özelleştirilmiş Nvidia ayarları ve özelleştirilmiş işletim sistemi ayarları sonucu bu hocam. Aynı bilgisayar aynı şekilde LoL'de ortalama 20FPS veriyor.

En düşük çözünürlük ve özelleştirilmiş Nvidia ayarları ve özelleştirilmiş işletim sistemi ayarları sonucu bu hocam. Aynı bilgisayar aynı şekilde LoL'de ortalama 20FPS veriyor.
Oha, ne olmus o islemciye? Toprak attiniz mi ustune?

Çözünürlük en yüksek grafikler e düşük şekilde olacak bu şekilde düşük FPS almanız gibi bir imkan yok.
Ben e 6500 gt 9400 2 GB RAM ile csgo da 30-60 arası FPS zulada sabit 75 FPS alıyordum sizin başka bir probleminiz olmalı.
Siz GT9400 diyorsunuz ben GT7025 diyorum. Yanlış düşünüyorsunuz.
Bir kere GT9400 harici bir ekran kartı. Bence asıl problem sizde 🙃

Yukaridaki arkadasa demis, size degil efenim! Ayrica o bilgisayar masaustunu nasil goruyor? Siyah beyaz mi?
Hayda! Özür dilerim yanlış anladım. Aslında 1080p video bile oynatıyor. Yanlız 1080p60 videolarda sıkıntı yaratıyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı