Yeniden okuyunca gördüm de sadece eylül'e kadar oynayacaksa fazla uğraşmaya değmez. Ekran kartı da çok iyi değil. Hiç olmazsa orta halli bir İşlemci alıp eylül'e kadar kullanır. Eylül'e kadar kullanacaksanız fazla masraf yapmak akıl kârı değil.
Evet. Bence böyle çok ucuz Pentium Dual Core veya Core 2 Duo alıp ucuz bir GT 710 alip CS:GO ve LoL oynanır. Çok masrafa gerek yok. Hatta internet kafe açıksa gidip oynamak kat be kat daha karlı
Ben de Core 2 Quad var Q 9550 sana şöyle söyleyeyim. Crysis oynadım tüm bölümleri. 8 GB RAM ile HDD, Windows 7 Ultimate. Sen SSD falan taksan uçarsın en basit şekilde. Q 8200 alacaksan ona göre karşılaştırsın. Hatta varsa YouTube kanalında videoları vardır mutlaka.
Power Supply Calculator - Select computer parts and our online PSU calculator will calculate the required power supply wattage and amperage for your PC.
Power Supply Calculator - Select computer parts and our online PSU calculator will calculate the required power supply wattage and amperage for your PC.
Tavsiye! Bu arada bende GTX 760 var, bu model NVIDIA markasının en stabil ve kral modeli gücü GTX 1050 Ti kapasitesindedir ve hala güncelleme almaya devam ediyor.
.