Core 2 Duo'ya Hangi İşletim Sistemi Gider?

mustafadr12

Megapat
Merhaba, şu an Windows 10 Home kullanıyorum. Başka bir yerde onu niye kullanıyorsun Windows 8.1'e geç daha iyi performans alırsın diyen biri oldu. Ben de sormak istedim. Sizce hangi Windows sürümünü yüklemeliyim? Oyunlarda bir tık daha iyi olabilmesi için.

oq7r4m.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, şu an Windows 10 Home kullanıyorum. Başka bir yerde onu niye kullanıyorsun Windows 8.1'e geç daha iyi performans alırsın diyen biri oldu. Ben de sormak istedim. Sizce hangi Windows sürümünü yüklemeliyim? Oyunlarda bir tık daha iyi olabilmesi için.

Eki Görüntüle 579809

Windows 7 Ultimate 64 Bit

Sistemin benimkinden daha iyi ben Windows 10 Pro kullanıyorum. Önceden Windows 7 kullanırken ki ile hiçbir fark yok. Oyunlardaki FPS değerleri neredeyse aynı. Windows 10'un sistem gereksinimlerine bakabilirsiniz. Zaten düşük gereksinimleri karşılıyor.

Windows 8.1 güzel gider bence ama Windows 10'dan memnunsanız değiştirmeyin.
Evet memnunum zaten bundan önce de windows 8.1 kullanıyordum ama sormak istedim.
Sistemin benimkinden daha iyi ben Windows 10 Pro kullanıyorum. Önceden Windows 7 kullanırken ki ile hiçbir fark yok. Oyunlardaki FPS değerleri neredeyse aynı. Windows 10'un sistem gereksinimlerine bakabilirsiniz? Zaten düşük gereksinimleri karşılıyor.
Hocam bi ara ultimate kurdum ara sıra hafifte olsa kasmalar oluyordu. Bi internet sitesinden indirdiğim içindi belki de bilmiyorum.

Windows 8 , 10 veya 7 arasında hangisini seçersen seç oyunlarda performans artmaz. Windows 10 kullanman senin için daha iyi olur hatta güncel bir işletim sistemi çünkü. Farklı bir deneyim istersen linux tabanlı bir sistem kullanabilirsin. Fazla bir oyun desteği yok ama linux sistemlerin.

Benzer sistemde Windows 7 Ultimate 32 bit kurulu ve gayet güzel çalışıyor. Bir ara Windows 7'ler direkt Windows 10 olabiliyordu ama ben yapmadım çünkü Windows 7 bence gayet stabil. Bazı oyunlar Windows 10'a tam uyumluluk sağlayamıyor. Bu bilgisayar 2009-2010 oyunlarını kaldırır desek Windows 7 bence en iyi seçim. Sonuçta bu sistemde BF1 oynamazsınız.

Windows 8 , 10 veya 7 arasında hangisini seçersen seç oyunlarda performans artmaz. Windows 10 kullanman senin için daha iyi olur hatta güncel bir işletim sistemi çünkü. Farklı bir deneyim istersen linux tabanlı bir sistem kullanabilirsin. Fazla bir oyun desteği yok ama linux sistemlerin.
Hocam öyle diyenler olabiliyor ben onun için demiştim. Linux güzel ama genelde yazılımcıların kullandığı bir işletim sistemi.
Benzer sistemde Windows 7 Ultimate 32 bit kurulu ve gayet güzel çalışıyor. Bir ara Windows 7'ler direkt Windows 10 olabiliyordu ama ben yapmadım çünkü Windows 7 bence gayet stabil. Bazı oyunlar Windows 10'a tam uyumluluk sağlayamıyor. Bu bilgisayar 2009-2010 oyunlarını kaldırır desek Windows 7 bence en iyi seçim. Sonuçta bu sistemde BF1 oynamazsınız.
evet hocam ama Windows 7 de güncelleme olayı yok. Sistem güncel kalması hem virus açısinden hemde performans açısından daha iyi değil mi?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı