Core 2 Quad 3 GB RAM Sistem İçin Windows XP mi? 8 mi?

• Konuyu başlatan Xasthur
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 22
  • Görüntüleme 3.114

Windows XP mi 8 mi?

• Windows XP

Oy: 3 8,1%
  • Windows 8

Oy: 34 91,9%

• Oy verenlerin toplamı
    37
Windows 8, 7'ye göre daha çok performans veriyor.

Katılmıyorum. Windows 8 pc yi yoruyor. Tamam performans filan iyi ama sadece internete gireceği için windows 7 daha mantıklı. Windows 8 deki ofice programları çok gereksiz. Windows 8 zaten tam oturmuş işletim sistemi değil bana göre.

Son düzenleyen: Moderatör:
Katılmıyorum . Windows 8 pc yi yoruyor . Tamam performans filan iyi ama sadece internete gireceği için windows 7 daha mantıklı . Windows 8 deki ofice programları çok gereksiz . Windows 8 zaten tam oturmuş işletim sistemi değil bana göre .

Windows 7 çok çabuk şişiyor. Ancak Windows 8.1 o kadar kolay şişmiyor ve internette daha rahat takılabileceği bir sistem, ikisinide ben Core 2 Duo 2.2 GHz ve 2GB 667MHz ram ile kullandım, hatta onboard ekran kartı ile Windows 8'de azda olsa bir oyun oynanabiliyordu ancak Win 7'dede oynatmıyordu.

Windows 7 çok çabuk şişiyor. Ancak Windows 8.1 o kadar kolay şişmiyor ve internette daha rahat takılabileceği bir sistem, ikisinide ben Core 2 Duo 2.2 GHz ve 2GB 667MHz ram ile kullandım, hatta onboard ekran kartı ile Windows 8'de azda olsa bir oyun oynanabiliyordu ancak Win 7'dede oynatmıyordu.
Hayır . Şu anda farkettiysen en fazla kullanılan sistem windows 7 . Ben windows 8.1 Tek dil yüklemiştim pişman oldum çok kötü sürekli bi hata çıkıyor en son windows 7 ultimate kurdum ve rahatladım . Yazdığın yazı çok saçma bana göre ... 667 mhz ekran kartı ile windows vista yada xp daha iyi olurdu . Ramın iyi .

Yeni sistemlere karşı alerjim yok AMA Windows 10 ve windows 8 OYUNCAK GİBİ İŞLETİM SİSTEMİ .

Saygılar ..

Hayır . Şu anda farkettiysen en fazla kullanılan sistem windows 7 . Ben windows 8.1 Tek dil yüklemiştim pişman oldum çok kötü sürekli bi hata çıkıyor en son windows 7 ultimate kurdum ve rahatladım . Yazdığın yazı çok saçma bana göre ... 667 mhz ekran kartı ile windows vista yada xp daha iyi olurdu . Ramın iyi .

Yeni sistemlere karşı alerjim yok AMA Windows 10 ve windows 8 OYUNCAK GİBİ İŞLETİM SİSTEMİ .

Saygılar ..

Sebebide satın alınmış olan lisansları yükseltme zamanında yükseltmedikleri veya da Metro menüyü beğenmedikleri içindir. Windows 8.1 ile gelen performans artışlarının haddi hesabı yoktur. Windows XP'den daha fazla bile performans verir. Çünkü sürekli kernel v.b. gelişiyor ve donanımı daha doğru ve optimizeli kullanıyor. Boşuna yeni Build'ler çıkmıyor. ;)

Sebebide satın alınmış olan lisansları yükseltme zamanında yükseltmedikleri veya da Metro menüyü beğenmedikleri içindir. Windows 8.1 ile gelen performans artışlarının haddi hesabı yoktur. Windows XP'den daha fazla bile performans verir. Çünkü sürekli kernel v.b. gelişiyor ve donanımı daha doğru ve optimizeli kullanıyor. Boşuna yeni Build'ler çıkmıyor. ;)

Tamam haklısın kardeş :D . :)

Ama Windows 10 un tasarımı gerçekten saçma Windows 8 in nerdeyse aynısı olmuş . Bir düşünün Windows XP ile vista birbirine benziyomu hayır :)

Saygılar...

Tamam haklısın kardeş :D . :)

Ama Windows 10 un tasarımı gerçekten saçma Windows 8 in nerdeyse aynısı olmuş . Bir düşünün Windows XP ile vista birbirine benziyomu hayır :)

Saygılar...
Vista ile 7 görünüm olarak neden birbirine benziyor ozaman ? Bu mantık dışı görüşten vazgeçmelisiniz.
Bu platformda eski sürümler tavsiye edilmiyor. Core 2 Windows 8 ve sürümleri için yeterli bir işlemcidir.
Windows 10 ise daha full sürümü piyasaya sürülmemiş bir işletim sistemidir. Önce bir tam sürümü çıksın daha sonra çok saçma olduğunu savunursunuz.
Tabi ozamana kadar buralarda olursanız. Saygılar. İyi Sosyaller.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı