Core 2 Quad ile MSI GTX750Ti

xgen

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, İntel Core 2 Quad Q9300 işlemci ile geçici bir süreliğine;

İpiel-la3 anakartın maximum RAM kapasitesi 8 GB ve RAM'ları 1066 mhz ddr3 bios update ile 1066 mhz ddr3 bulamadığımız için 1333'ü deneyeceğiz. Eğer olmaz ise COMBO ANAKART (ddr3-ddr2 destekli) kullanıp ddr3 1333 MHz RAM takacağız ve aşağıdaki ekran kartını satın alacağım.

Msi GTX750Ti TwinFrozr Gaming O.C. 2GB 128Bit GDDR5 DX11.2 Nvidia GeForce Ekran Kartı (N750Ti TF 2GD5/OC) - 490,85 TL

Bu ekran kartı ve işemci ile 3D Modelleme 3D animasyon Video Edit ve Oyun Videoları Kayıt (oynama anında) yapabilir miyim yada hangilerini yapabilirim ? GTA 5 oynatır mı call of duty advance warfare gibi oyunları çalıştırır mı ?

Arkadaşlar bu akşam 00.00'a kadar vaktim var yardımcı olursanız sevinirim. 50 TL hediye çeki 50 tl de banka puanı kazanacağım toplamda 100 TL o yüzden acelem var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, belli bir yere kadar. Yani 3D modelleme için Quad gibi servet değerinde kartlar boşuna çıkmıyor. 3D modellemede istediğin verimi veremez.

3D modellemede zorlanabilir ama diğer işleri rahatlıkla yapar bu kart gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.Bu kart DX 12 'yide desteklediği için alın faydası var,zararı yok.

şimdi bu kartta zorlanmaz aslında 3d modellemede nvidia quadronun 600 ve 620 modellerinde cuda sayısı bile çok düşük ama fiyat bu karttan daha fazla ve 1 gb yanlıs hatırlamıyosam ve 128

Yeni nesil oyunlarda fazla bir sıkıntı şuanlık çıkarmıyor ancak yavaş yavaş sıkıntı çıkarmaya başlayacaktır. Sizin işlemcinize yakın bir işlemciyle çekilmiş videolar buldum umarım işinizi görür. Küçük render ve küçük oyun videolarında sıkıntı çıkaracağını sanmıyorum. 3D modelleme hakkında bir bilgim yok.

Q9500 Ve Strix GTX 960 Oyun Testleri

Core 2 Quad Q8200 Render Testi

Ben Q9400 ve Asus gtx750ti kullanıyorum. Darboğaz olmasına karşın Gta5 de hihgt ayarlarda 45-60 FPS alabiliyorum. Oyun bakımından fazla sorun yaşamazsınız ama modellemeye gelince biraz canınız sıkılabilir tabi kullandığınız programa göre de değişir.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı