Çözüldü Core 2 Quad Q8300 102 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

GiantKing21

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i3 9100F ,GTX 1060 6GB ,16gb DDR4 RAM
RAM
4GB DDR3
Anakart
MSI G41M-P26 MS-7592 VER: 5.2
Bilgisayarınm 102 derece oluyor işlemcimi yeni aldım. Intel Core 2 Quad Q8300 yeni termal macun sürdün ne yapmalıyım?

Eskiden 58 derece falan dı.

Çözüm
Sorunu çözdün ben işlemciyle gelen termal macunu sürmüştüm sonra yeni bir tane aldım sorun çözüldü. Ayrıca fan tam takılmamış.
Oyundayken fan demirlerini işlemciye doğru zorla ittir. Çok da zorlama ayarı tuttur. Sıcaklığa bak düşecek mi

Fotodaki işlemcinin beyaz demilerden işlemciye doğru ittir. O sıra sıcaklığa bak.

Dosya Ekleri

• photo1659189566.jpeg
    127,8 KB · Görüntüleme: 47
Bilgisayarınm 102 derece oluyor işlemcimi yeni aldım. Intel Core 2 Quad Q8300 yeni termal macun sürdün ne yapmalıyım?

Fanını temizledinmi bir de yeteri kadar termal macun sürdünmü sürdükten sonra vidaları düzgünce taktınmı.

ark.intel verisinde göre Tcase max değeri 71 derece olarak gözüküyor. Sorun kesinlikle anormal. Fan çalışıyor mu bi' bak. İşlemciyi iyi bir şekilde entegre edememişsindir.

Fanını temizledinmi bir de yeteri kadar termal macun sürdünmü sürdükten sonra vidaları düzgünce taktınmı.

Yaptım.

Terman macunu gerektiği kadar sürdünüz mü? Veya fanı tam olarak yerine otutturdunuz mu?

Şu an bilgisayar açılıyor 1-2 saniye sonra kapanıyor.

ark.intel verisinde göre Tcase max değeri 71 derece olarak gözüküyor. Sorun kesinlikle anormal. Fan çalışıyor mu bi' bak. İşlemciyi iyi bir şekilde entegre edememişsindir.
fan çalışıyor bilgisayar açılıyor sonra hemen kapanıyor

Sorunu çözdün ben işlemciyle gelen termal macunu sürmüştüm sonra yeni bir tane aldım sorun çözüldü. Ayrıca fan tam takılmamış.

Çözüm
Benimde şuan aynı sorunum var. Hangi termal macunu aldın link atabilir misin?
Benim macun bu hale gelmiş, senin ki gibi bilgisayar tuşuna bastıktan 2-3 saniye sonra kapanıyor.

Hocam alın bir tane aldığım zaman 10 TL falandı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…