Core 2 Quad Q8300 sistemi güncelleme

HuseyinYavuz

Hectopat
Yer
Diyarbakır
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle technopat severlerine iyi akşamlar diliyorum.

Arkadaşlar benim altta yazdığım sistemi güncelleyeceğim. Önceliğim anakart ve işlemci, her ay yeni bir parça ekleyeceğim.
  • Intel Core 2 Quad Q8300 2.50GHz
  • MSI G41M-P26
  • KİNGSTON 4,00 GB DDR3
  • NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB 256BİT
  • 500GB SAMSUNG HDD
  • WİNDOWS 8.1 PRO 64-bit
Ssd, işlemci fanı dahi ekleyeceğim.

Her çeşit öneriye açığım, aklımda amd fx / amd a Serisi işlemci var fakat sizlerin de fikirleri ve görüşleri benim için önemlidir.
Yorumlarınızı bekliyorum tekrar iyi akşamlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakartın İntel uyumlu olduğu için AMD' ye aynı anakart ile geçemezsin. AMD uyumlu bir anakart alman lazım. Birde ilk olarak ekran kartını değiştir. Çünkü çok eski. İşlemci için de aceleci davranma. 2.50 GHZ şimdilik o kadar da kötü sayılmaz.

Öncelikle technopat severlerine iyi akşamlar diliyorum.

Arkadaşlar benim altta yazdığım sistemi güncelleyeceğim. Önceliğim anakart ve işlemci, her ay yeni bir parça ekleyeceğim.
  • Intel Core 2 Quad Q8300 2.50GHz
  • MSI G41M-P26
  • KİNGSTON 4,00 GB DDR3
  • NVIDIA GeForce 9800 GT 1GB 256BİT
  • 500GB SAMSUNG HDD
  • WİNDOWS 8.1 PRO 64-bit
Ssd, işlemci fanı dahi ekleyeceğim.

Her çeşit öneriye açığım, aklımda amd fx / amd a Serisi işlemci var fakat sizlerin de fikirleri ve görüşleri benim için önemlidir.
Yorumlarınızı bekliyorum tekrar iyi akşamlar.

Bence FX 6300 veya FX 4100 serilerini öneriyorum. Fiyatları FX 6300 280-300 TL arasında var FX 4100 250 TL civarlarında. Anakarta gelirsek Asus- Msi- Gigabyte am3 soket ankartları öneriyorum. Asus'un pahalı oluyor belirteyim. Msı uygun fiyatta var 100 TL Msi 760gm-p3 modeli olabilir. RAM'e gelirsek Corsair işini çok iyi yapıyor ve Kingston. Son olarak ekran kartı kaldı. Bütçeni biraz artırırsan HD 7850 alabilirsin, Türkiye'de efsane olarak anılır. Benden bu kadar inşallah yardımcı olmuşumdur. Bir yanlışım varsa özür dilerim düzeltirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı