Core 2 Quad Q9400 İşlemciye göre ekran kartı

lordsivasly

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar işlemci Intel Core 2 Quad Q9400 2.66 Ghz

Tavsiye ettikleri ekran kartı : Sapphire R7 250 GDDR3 2GB 128Bit AMD Radeon DX11.2 ekran kartı

Ama Vatan bilgisayardaki satış görevlisi bu ekran kartına göre senin işlemcin yetersiz dedi sizce ne kadar doğru NFS MW2 yi oynayabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
O tavsiye değil ben bunu almak istiyorum da bu ekran kartı için benim işlemciye yetersiz dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz yeterli derecede güçlü. Modeli eski olabilir, aklınız karışmasın. Yani R7 250 modelini almak istiyorsanız rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz. Ancak güç kaynağınız ekran kartına yeterli ise.

Ekleme: Orta ve üst seviye ekran kartlarıyla birlikte rahatlıkla çalışabilecek bir işlemciniz var.

İşlemciniz yeterli derecede güçlü. Modeli eski olabilir, aklınız karışmasın. Yani R7 250 modelini almak istiyorsanız rahatlıkla alıp kullanabilirsiniz. Ancak güç kaynağınız ekran kartına yeterli ise.

Ekleme: Orta ve üst seviye ekran kartlarıyla birlikte rahatlıkla çalışabilecek bir işlemciniz var.

R-vizyona katılıyorum. Birde ben tavsiye değil R7 250 dende güçlü bir ekran kartını örnek gösterdim. Sistem 775 pin olsada işlemciden kurtarıyor zaten. O ekran kartını göstermekteki amacım buydu. Belki de anlamamıştır ondan demiştir öyle. R7 250 işlemcinde problem çıkartmayacaktır.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı