Core 2 Quad Q9400 sistem yükseltme

Alukart

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Arkadaşlar ilk defa konu açıyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
kasamdaki parçalar:

ASUS P5P43TD/USB3/LGA775
Q9400
Kingston HyperX Genesis XMP 4GB DDR3 1333MHz
aynı RAM'den 4GB daha sistemime eklesem
Asus R9 290X ROG MATRIX GDDR5 4GB 512Bit yada Asus R9 280X DirectCU II Ekran kartlarını karşılar mı? Bu sistemin karşılaya bileceği en yüksek ekran kartı ne olabilir?

Karşılarsada en güncel oyunları yüksek ayarlarda kasmadan oynayabir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcin biraz eskimiş sanki? :) Şimdi işlemci yenilesen anakart, anakart yenilesen işlemci değişmek zorunda. Ekran kartı alırsan darboğaz olur, zaten olmasa bile o işlemci ile günümüz oyunlarını oynaman işkence gibi olur :) 1000TL ile G3258, H81m-Plus, üstüne GTX 750ti gibi şeyler almalısın:like:

Salih fazla konuşma bence, Q9400 serinin en iyi işlemcilerindendir. R9 290 fazla ancak GTX960/760 veya AMD'den R9 270X seni götürecektir. İyi günler.

Bak dostum. Q9400 işlemciye en fazla r9 285 takabilirsin. Eğer 600 watt bir güç kaynağın varsa al. Yoksa bunu al güç kaynağı olarak. Zm600Lx Zalman.

Kardeşimin zotac GTX 680 4GB 256 bit ekran kartını taktım yarım saatten fazla en yeni oyunlardan oynadım sıkıntı olmadı. GTX 980 kabul eder mi bu sistemi?

kardeşimin zotac gtx 680 4gb 256 bit ekran kartını taktım yarım saatten fazla en yeni oyunlardan oynadım sıkıntı olmadı gtx 980 kabul edermi bu sistemi?
Gtx 980 takmak bu sistem için bonkörlük olur. Gtx 680 de sıkıntı yok diyorsan onu kullanabilirsin, kardeşinin sistemi daha güncelse o sisteme yeni bir ekran kartı alınabilir.

Q6600 bile 3.5 veya 4 Ghz'e OC edildiğinde iş görüyor. Yani işlemcin bence o kadar da eski ve yetersiz değil ama en azından 3.5 Ghz'de kullanmalısın yoksa darboğaz kaçınılmaz olur.

Aslında yeni sistem kurcam. Amacım bileşenleri tane tane almak ve eski sistemimde kullanmak. Şu anki sistemimde en kötü parça ekran kartı. Yani Geçici olarak kullanıcam.

GTX680'i kullanın. Değiştirmeye de gerek kalmaz. Çoğu oyunu oynarsınız. Kardeşinize bir ekran kartı takın ve devam edin :D

Bende İntel pentium dual core 2 e6600 3.06 Ghz kullanıyorum çift çekirdek bir işlemci . Sistemde 750 ti takılı ve şu an 4 çekirdek istemeyen tüm oyunları rahatlıkla ve Ultra High ayarda 1080p de oynuyorum. Quad core serisi bir üst nesil 4 çekirdekli bir işlemci acelen yoksa işlemciye güvenebilirsin rahatlıkla bir kaç sene daha seni götürür. Almak istediğin o ekran kartlarına rahatlıkla çalıştırır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı