Core 2 T6500 Laptop programlama öğrenmek için yeter mi?

Madro

Hectopat
Bunları öğrenmek istiyorum.
— Core Java.
— Spring boot Framework.
— Linux server installation.
— MySQL, Apache.
— Rest API.
— Git version Control.
— Spring Security & Solid.
— Docker, microservices
- Kubernates

Bu yazılım dillerini öğrenmek için minimum sistem gereksinimleri nedir?

Intel Core 2 T6500 2.10GHz
4 RAM
SSD-240 GB

Sistem özeliklerine sahip notebookum var işimi görür mü bu sistem özellikleri?

Bunları öğrenmek istiyorum.
— Core Java.
— Spring boot Framework.
— Linux server installation.
— MySQL, Apache.
— Rest API.
— Git version Control.
— Spring Security & Solid.
— Docker, microservices
- Kubernates

Bu yazılım dillerini öğrenmek için minimum sistem gereksinimleri nedir?

Intel Core 2 T6500 2.10GHz
4 RAM
SSD-240 GB

Sistem özeliklerine sahip notebookum var işimi görür mü bu sistem özellikleri?
Öncelikle yukarıdakilerin çoğu dil değil. Java öğrenmek istiyorsan NetBeans yada Eclipse gibi bir ide'yi yükleyerek başlayabilirsin. Minimum özelliklerine bak. Anladığım kadarıyla ilk defa bir dil öğrenmeye başlayacaksın. Başlangıç seviyesinde yavaşda olsa kurtarır seni. O istediklerinin tamamını öğrenmek bile çok uzun zamanını alacak :)

Teşekkür ederim
Yeniyim Bootcamp - e katılacağım hiçbir bilgim yok. Yeni bilgisayar almak istiyorum maddi durumum kötü. Ne önerirsiniz? Minimum sistem gereksinimleri Java backend öğrenmek için nasıl olmalı?

Teşekkür ederim
Yeniyim Bootcamp - e katılacağım hiçbir bilgim yok. Yeni bilgisayar almak istiyorum maddi durumum kötü. Ne önerirsiniz? Minimum sistem gereksinimleri Java backend öğrenmek için nasıl olmalı?
Core i5 Yeni nesile yakın bir işlemci olması önemli. Daha düşüğüde olur fakat zamanla iş görmemeye başlar ve yavaş çalışırlar. Ekran kartı sadece yazılım için kullanacaksan çok önemli değil. RAM kesinlikle en az 16 olmalı. (8 kurtarır fakat zamanla yetersiz kalmaya başlar.)

Teşekkürler hocam Bootcamp'in ilk aylarını idare eder mi benim cihaz? İşletim sistemi olarak az RAM tüketen aynı anda yukarıkı dilleri destekleyen hangi işletim sistemini kurmalıyım?

Sistem o kadar da yetersiz değil bence öğrenmeye başlayın. Zorlukları olacaktır tabiki ama idare edebilir. Onlar yazılım dili değil bu arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı