Core Duo 2 sistemde Windows 11 çalışır mı?

2 GB RAM ile Windows özeliklerini kırpa kırpa anca açarsın mümkünatı yok 4 GB bellek ile zaten hiçbir şey yapmasan yarısı bitiyor ne yaptın merak ettim.
Hayır. Hiçbir şey yapmadım, kırpmadım. Hatta şuan orjinal Windows 11 kullanıyorum ama birazcık kasma var ve ram kullanımı 1,2 / 1,3 gb gibi.

Ekran görüntüsü atar mısın? Böyle inanılması çok zor çünkü.
@361370
Ekran görüntüsü 2022-06-22 112552.png

kk cım açar beni pc 2.40 core duo şu an win 11 kullanıyorum ekran kartım amd redeon hd 4550 vallaha hiç kasılma yaşamadan kullanıyorum asla onlara bakma ama belki zorlanabilirisn ben baya bi zorlandım ama oldu bence sen kurucaksan kolay olması win 10 pro kur daha hızlı daha işlevli

kk cım açar beni pc 2.40 core duo şu an win 11 kullanıyorum ekran kartım amd redeon hd 4550 vallaha hiç kasılma yaşamadan kullanıyorum asla onlara bakma ama belki zorlanabilirisn ben baya bi zorlandım ama oldu bence sen kurucaksan kolay olması win 10 pro kur daha hızlı daha işlevli
Kankam olay sadece CPU'dan ibaret değil. Onun RAM fakan gibi şeyleri senle aynı olmayabilir ve büyük ihtimal aynı değildir. Senin RAM'in 6 GB falandır büyük ihtimal ama adamın RAM'i 2 GB. Bir de Core 2 Suo'nunda bir sürü versiyonu var. Hiç Windows'a falan ellemeden kullanacaksa en iyisi Windows 10 LTSB 2016 belki 2019 LTSC olabilir. Hatta 2016 LTSB 8.1 ve 7'den hemen hemen aynı performans ve kaynak tüketimi gösterir

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı