Core Duo 2 ve GT 9500 ile GTA 5 oynanır mı?

Güvenli olup olmaması değil. Sonucu doğru vermiyor çoğu zaman. Hatta bu siteyi önermek bu forumda yasaklardan biri. Ceza nedeni.
Hocam bu sitenin yasak olduğunu ilk sizden duydum. Kurallarda yazmıyor, ben mi yanlış bakıyorum ?

Hocam bu sitenin yasak olduğunu ilk sizden duydum. Kurallarda yazmıyor, ben mi yanlış bakıyorum ?
Eki Görüntüle 581036
Ben UserBenchmark ile karıştırmışım. @turkokan özürlerimi sunuyorum.
Eki Görüntüle 581036
Hocam kafama takılmıştı tekrar baktım cidden yasakmış 34. Madde

Son düzenleme:
Core 2 Duo dediğiniz E4500 ise açmaz bile. Kullandım oradan biliyorum.

1000 liraya Xeon sistem toplayarak oynayabilirsin. Her şekilde yardım ederiz. Konu açtığında beni etiketleyebilirsin.
Reis bana instagram veya whatsapp verirmisin biriktirme biraz uzun Sürebilir daha 300 TL biriktirdim tam biriktirmem 2-3 ay alır telefon numaram 05359521529 whatsapp tan yazarsın kaydederim istersen tel vermem diyosan instagram @emrebeyaz37

Normalde 60 GB değil ki Steam ve Rockstar'da aynı boyutta.

Reis bana instagram veya whatsapp verirmisin biriktirme biraz uzun Sürebilir daha 300 TL biriktirdim tam biriktirmem 2-3 ay alır telefon numaram 05359521529 whatsapp tan yazarsın kaydederim istersen tel vermem diyosan instagram @emrebeyaz37
Sosyale konu açman benim için daha iyi olur. Parayı biriktirince instagramdan da yazarım.

Core 2 Duo dediğiniz E4500 ise açmaz bile. Kullandım oradan biliyorum.

1000 liraya Xeon sistem toplayarak oynayabilirsin. Her şekilde yardım ederiz. Konu açtığında beni etiketleyebilirsin.
Reis ben daha para biriktiremedim ama sen bana 1500 TL ye dizecegim PC deki alacağım şeyleri söyler misin bi kafamda şablon oluşsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…