Core i3-2100 Sistem Yükseltme

Barış Uysal

Kilopat
Daha fazla  
Bu sistemi PUBG açabilecek performansa getirmek için en az ne kadarlık bir masraf ederim? Sadece açsın 30-40 FPS (Very Low'da) bile kabulüm. Ancak pek de para yok şu anda elimde. O sebeple Fiyat/Performans olarak bir şey önerebilir misiniz? (Satın alınacak parçaları link ile atalım lütfen, liste halinde tam sistem şeklinde yazarsanız sevinirim.)
Mümkün ise bu bilgisayarın parçalarını da kullanabilirim gerekirse.

Sistem Bilgileri
  • Anakart
    • Marka: PEGATRON
    • Model:IPXSB-H61
  • İşlemci
    • Marka:Intel
    • Seri : Core i3 2nd Gen
    • Model:Core i3-2100
    • Hız :3.1GHz
  • Güç Kaynağı
    • QUAKE LC-8350MX POWER SUPPLY
  • RAM Bellek
    • Bellek: 8GB Hi-Level Dual Channel(4+4)
    • Bellek Hızı:1333 MHz
  • İşletim Sistemi
    • Windows 7 Home Basic 64 Bit İşletim Sistemi
  • Ekran Kartı; Asus GT 730 128 BIT 4GB DDR3
  • SSD: 120GB Adata SU650 SSD

Son düzenleyen: Moderatör:
@Silinen üye
Eski teknoloji olduğu için kimse yardımcı olmuyor. Herkes PCI 3.0 zamanında almaya başladığı için Upgrade etmek için gerekli bilgiyi verip yardımcı olası gelmiyor insanların. Sat yenisini al gibi saçma bir cevap bile bekliyordum. O bile gelmedi :(

PCIe 2.0 Pegatron anakarttımda HD 7970 ve GTX 760 i5 3470 işlemci ile sıkıntı yaşamadım. PCI 2.0 olsa da eski nesil ama performansı yüksek ekran kartı kullanabilirsin.

PCIe 2.0 bir sorun teşkil etmez ama yeni alacağınız ekran kartı çalışmaz çünkü bu tip Pegatron anakartlar birçok özelliğinden kısılmış ve yeni ekran kartları ve pin gereği 3.nesil işlemcileri desteklemesi gerekirken Ivy Bridge model işlemcilerde de sorun çıkartabiliyor. Upgrade yapacaksanız anakarttan başlayın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı