Core i3 3220 Sisteme Upgrade

Tabiki de alırsın şuan oyun oynayamama sebebin ekran kartının olmaması. İşlemcideki grafik işlemcisini kullanıyor. Tavsiyem güzel bir 500W 80+ PSU ve R9 280X olacaktır. Bütçen biraz daha fazla olsaydı GTX770 önerirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirimleri sürekli takip ediyorum fiyatı ucuzladı mı alacağım. Köşedeki bilgisayarcıların önünden bile geçmem. Tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Ne demek. Arkadaş fiyat farkı olmadıgı için o Ram'i önermiştir 1600 mhz olması bir şey degiştirmez performans artırmaz. Zaten digeri 1333 oldugu icin diğeri de 1333 çalışacaktır. Soğutucu olması önemli değil overclock yapmayacaksın zaten. Fakat uyuşmayabilir senin ramin marka model aynısını almanı tavsiye ederim. Uyuşmamazlıktan kastım kesin olmaz değil ufak bir ihtimal uyuşmaz. Mavi ekran falan verebilir.

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum Seagate'ler cabuk bozuluyor diğer markalara göre daha narinler. Başımdan cok olay geçti HDD yönünden.

Rami Vatan'da soracağım. WD Cav.Blue alacağım en iyisi budur. Monitör VGA girişli 1366*768 boyutu var onuda değiştirmeyi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı