E
Eden Dust
Ziyaretçi
Niye İ3 olmaz mı? Bende RX 470 alacağım?Rx 470 için en az i5 6400 alınması iyi olacaktır.
Niye İ3 olmaz mı? Bende RX 470 alacağım?Rx 470 için en az i5 6400 alınması iyi olacaktır.
Bazı oyunlarda darboğaz olacaktır. Ekran kartından tam performans almak için i5 almanız iyi olur.Niye İ3 olmaz mı? Bende RX 470 alacağım?
Şuan 6100'ü satıp i5 almak bana mantıklı gelmiyor. Kabylake ile (desteklerse) belki i5'e yükseltebilirim. 960 ile değiştireceğim zaten.Bazı oyunlarda darboğaz olacaktır. Ekran kartından tam performans almak için i5 almanız iyi olur.
İşlemciyi i5 yapmak için ekran kartını düşürecekseniz yapmayın. i3 kötü bir işlemci değil ama RX 470 gibi bir kartla oyunları ultrada oynayacağınızdan tam performans alamayabilirsiniz. Tavsiyem bütçeyi biraz zorlayıp RX 470 ve İ5 6400 almanız.@Deadpool1533 @Alcatraz JR @Berkay Kalkan @inderosa @Silinen üye Ya i3-6100-RX 470 bende almayı düşünüyorum darboğazdan korkuyorum haftalardır bunun hesabını kitabını yapıyorum ya i3-6100/RX470 ya da i5-6400/RX460 düşünüyorum oynayacağım oyunlar; GTA5, Fifa serisi, Bf1. Napsam bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum. Mesela Bf1 de biraz darboğaz oluyor Ultra da fakat gözle görülür bir takılma olmuyor FPS de fazla oynamıyor. Ayriyetten darboğaz ekran kartının kullanımında sürekli değişiklik yapması yani inip çıkması karta bir zarar verir mi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.