Core i3-6100 ve R7 370 Sistem

@Deadpool1533 @Alcatraz JR @Berkay Kalkan @inderosa @Silinen üye Ya i3-6100-RX 470 bende almayı düşünüyorum darboğazdan korkuyorum haftalardır bunun hesabını kitabını yapıyorum ya i3-6100/RX470 ya da i5-6400/RX460 düşünüyorum oynayacağım oyunlar; GTA5, Fifa serisi, Bf1. Napsam bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum. Mesela Bf1 de biraz darboğaz oluyor Ultra da fakat gözle görülür bir takılma olmuyor FPS de fazla oynamıyor. Ayriyetten darboğaz ekran kartının kullanımında sürekli değişiklik yapması yani inip çıkması karta bir zarar verir mi.

@Deadpool1533 @Alcatraz JR @Berkay Kalkan @inderosa @Silinen üye Ya i3-6100-RX 470 bende almayı düşünüyorum darboğazdan korkuyorum haftalardır bunun hesabını kitabını yapıyorum ya i3-6100/RX470 ya da i5-6400/RX460 düşünüyorum oynayacağım oyunlar; GTA5, Fifa serisi, Bf1. Napsam bilmiyorum işin içinden çıkamıyorum. Mesela Bf1 de biraz darboğaz oluyor Ultra da fakat gözle görülür bir takılma olmuyor FPS de fazla oynamıyor. Ayriyetten darboğaz ekran kartının kullanımında sürekli değişiklik yapması yani inip çıkması karta bir zarar verir mi.
İşlemciyi i5 yapmak için ekran kartını düşürecekseniz yapmayın. i3 kötü bir işlemci değil ama RX 470 gibi bir kartla oyunları ultrada oynayacağınızdan tam performans alamayabilirsiniz. Tavsiyem bütçeyi biraz zorlayıp RX 470 ve İ5 6400 almanız.

Bütçeniz çok kısıtlı değilse ekran kartını düşürmeden İ5 işlemci almanızda fayda var . Yok kısıtlı bütçem var derseniz, İ3 6100 RX 470 sisteminden kesinlikle vazgeçmeyin.

En iyisi i3-6100/RX 470 olacak herhalde. Zaten benim oynadığım oyunlara yeter fazla gamingci değilim. Dolar inanılmaz arttı yaklaşık bir ay önce toplasaydım şuankinden 150 lira daha ucuza alabilirdim çok şanssızım. Darboğazdan dolayı GPU kullanımının sürekli inip çıkması kartta sorun çıkarmaz değil mi? Sadece o anlık FPS'ye yansır diye düşünüyorum? @Deadpool1533 @Berkay Kalkan @inderosa

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı