Core i5 2400S Overclock Nasıl Yapılır?

Kaan Adem Denge

Megapat
Makaleler
1
Yer
Nilüfer, Bursa , Türkiye
Daha fazla  
Arkadaşlar Merhaba,

İş yerinde eski kullandığım PC'yi aldım. Core i5 24002 2,5 GHz var. Cihazda acaba overclock yapılabilir mi ? Biraz baktığım kadarıyla İntel'in sitesinde 3.2 gibi rakamlara çıkabileceği yazmış ama yapan var mı yapılabilir mi? Açıkçası buraya danışmak daha sağlıklı geldi :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Merhaba,

İş yerinde eski kullandığım PC'yi aldım. Core i5 24002 2,5 GHz var. Cihazda acaba overclock yapılabilir mi ? Biraz baktığım kadarıyla İntel'in sitesinde 3.2 gibi rakamlara çıkabileceği yazmış ama yapan var mı yapılabilir mi? Açıkçası buraya danışmak daha sağlıklı geldi :)
ma
Yapamazsın çarpan kilidi kitkenmiş bir işlemciden bahsediyoruz. Ayrıca iş bilgisayarında ona uygun Z77 anakart, dayanıklı güç kaynağı ve iyi bir soğutucu olcağını zannetmiyorum.

ma
Yapamazsın çarpan kilidi kitkenmiş bir işlemciden bahsediyoruz. Ayrıca iş bilgisayarında ona uygun Z77 anakart, dayanıklı güç kaynağı ve iyi bir soğutucu olcağını zannetmiyorum.

Yorumun için teşekkür ederim öncelikle, dün iş yerinde ki bilgi işlemden destek aldım Bios güncellemesi yapıp Turbo Boost ile 3.1 gördüm en fazla :) Sorunum çözüldü.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı