Core i5 4440 ve GTX 650 Ti Boost Sistem Toplama

Harun Kafkas

Hectopat
Daha fazla  
HdSOMb9.jpg

Umarım bu kez yüklediğim resim görünüyordur.

Daha önce "yüklemeyi başaramadığım" resim nedeniyle "hayali sistem" konusu açmakla suçlanıp 10 güne yakın ceza aldım. Forum acemisi biri için bu cezanın fazla olduğunu düşünüyorum. Neyse, öğrendik ki Technopat sert bir moderasyona sahipmiş.

Not: bana imgur'u tavsiye eden arkadaşa da teşekkür ederim.

Bu sisteme elimdeki 1 adet seagate 500 gb hdd ekleyeceğim. Elimde boşta bir hdd olduğu için hdd almak istemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum o monitör ile o ekran kartı bence çok kötü olur. O güzelim monitöre 760,770,780 gibi kartlar yakışır. Monitörden kıs 400 tl lik full HD monitör neyine yetmeyecek. GTX 760 ve ya GTX 770 al. Böyle yaparsan çok çok daha memnun olursun.

Yani kötü bence.

Ayrıca dediklerimi yaparsanız 600watt daha makul olur. RC-K380 veya RC-K350 kasalarına bakın.

Hocam Bence o fiyata amd sistem toplarsanız daha performanslı bir sistem olabilir .
AMD'ye karşı biraz antipatim var, nedenini de bilmiyorum aslında. Vaktiyle bilinçaltıma yerleşmiş bir şey olabilir.

Böyle bir sisteme bir ssd eklemelisin bence cok daha iyi verim alirsin windows 8.1 ile de hizli bir pc olur

Elimdeki hdd değerlendirmek adına ssd'yi es geçtim. İleride belki alabilirim tavsiye bir ürün sunabilirseniz?

Dostum o monitör ile o ekran kartı bence çok kötü olur. O güzelim monitöre 760,770,780 gibi kartlar yakışır. Monitörden kıs 400 tl lik full HD monitör neyine yetmeyecek. GTX 760 ve ya GTX 770 al. Böyle yaparsan çok çok daha memnun olursun.

Yani kötü bence.

Ayrıca dediklerimi yaparsanız 600watt daha makul olur. RC-K380 veya RC-K350 kasalarına bakın.

Bende film merakı var biraz ve biraz da oyun. Ekranı 27'' ve ips seçmem bundandı. Daha kaliteli görüntü alabilmek için bileşenleri de hdmi özellikli seçtim. Bu manada sizin full hd bir monitör öneriniz olursa görmek isterim. Ekran kartları hakkında çok bilgim yok; gtx 760 ve gtx 770'i inceleyeceğim şimdi ve kasayı da.

@WarriorTR

Şimdi nasıl?
imgur: the simple image sharer

Son düzenleme:
Bence suan guzel oyun icin yeterli. Monitor hakkinda bilgim yok ama 900 tl yinede fazlaydi, bencre butceyi dusurmek istiyorsan, M5A97 2.0 anakart alip FX6300 takabilirsin.

Yine ceza aldım diye girmiyordum. Bir sorum daha olacak...HDMI özellikli olması için bu kadar fark vermeye değer mi peki?

Yani hmdi değil de vga ya da dvi olması neyi değiştirir? hdmi bariz bir görüntü ses farkı ortaya koyar mı?

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı