Core i5 4440 ve GTX 650 Ti Boost Sistem Toplama

Hocam, niye 27" düşünüyorsunuz? 23.6" yetmiyor mu? :)

Film de izleyeceğim ve oyunları da bir gamepad ile biraz uzaktan oynamayı düşündüğüm için hocam. Yoksa o kadar parayı vermem elbette. Ama eğer dvi ve hdmi arasında görüntüde bir fark yoksa parçaları değiştirdiğimde 250-300 tl civarı fark edecek gibi duruyor sistem.

HDMI seçerseniz, ses çıkışı özelliği ile ekstra ses deneyimi yaşarsınız. DVI ile HDMI arasında ses farkı vardır.

Peki bu ses farkını logitech s220 gibi bir 2+1 ile yaşayabilir miyim, yoksa sağlam bir 5+1 mi gerekir? Ayıca benim seçtiğim sisteme bakar mısınız lütfen gereksiz bir şey var mı?

İşte, daha demin yazdım avantajını. HDMI ile DVI-D çıkışlı monitör arasında görüntü farkı yok. HDMI monitörlerde ayrı olarak "ses özelliği" var. Yani pek iyi olmasa da, müzik sesi falan çıkıyor hoparlör gibi.

İşte, daha demin yazdım avantajını. HDMI ile DVI-D çıkışlı monitör arasında görüntü farkı yok. HDMI monitörlerde ayrı olarak "ses özelliği" var. Yani pek iyi olmasa da, müzik sesi falan çıkıyor hoparlör gibi.

Yani o zaman bu sadece üzerinde hoparlör olan monitörlerde bir fark yaşatacaktır? Doğru mu anlamışım?

Hayır, HDMI bağlantısı olan monitörlerde olacaktır. Tabi ses sistemi kullanacaksanız, ses farkını göze almaya gerek yok. HDMI veya DVI seçebilirsiniz.

Hayır, HDMI bağlantısı olan monitörlerde olacaktır. Tabi ses sistemi kullanacaksanız, ses farkını göze almaya gerek yok. HDMI veya DVI seçebilirsiniz.

2+1 ses sistemi kullanmayı düşünüyorum. Onu soracaktım; eğer monitörde hoparlör varsa ses sitemi ile senkronize çalışır mı, yoksa monitör hoparlörünü iptal mi etmek gerekir diye. Sorumun cevabını aldım teşekkürler. Eğer görüntüde bir fark olmayacaksa ve monitör hoparlörü dışında hdmi'ın bir artısını göremeyeceksem sanırım sistemi dvi ile biraz aşağı çekeceğim.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı