Core i5 4590 ve GTX 960 Tabanlı Sistem

Ben GTX960 taraftarıyım. R9 280x daha performanslı ama GTX960 3-4 yıl kullanılırken R9 280x 1-1.5 yıl arası kullanılıyor.

Sapphire R9 280 Dual-X OC 3GB Ekran Kartı Video İnceleme

Abdullah arkadaşım çok haklı. GTX 960 ile r9 285 karşılaştırılamaz. R9 280x ile karşılaştırılır bu video anlarsınız zaten.

Arkdaslar i5 alacaksanız 4690k almalısınız. Eğer amd alacaksanız aynı fiyatlarda amd 9590 öneririm. Zaten ustamız recep abimiz amd 9590 r9 290 ile oyun testi yaptı bakabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum onu bilerek söyledim zaten çünkü bazı arkadaşlar tek bir oyuna bakarak karşılaştırma yapıyor.

Bi bakabilirmisiniz hocam @Kubilay22

O videoyu sonuna kadar izlediniz mi? O videoda 6 farklı oyun vardı. İzlemeden atar yapıp sonra yetkilileri çağırıyorum diye gövde gösterisine gerek yok.

Konuda ki tek video olduğundan.
Hocam anlama kıtlığınız var sizin galiba konudaki tek videoyu kast etmiyorum her hangi bir yerde arkadaşın karşısına çıkan ilk videodan bahsediyorum şimdi şuraya 10 tane videomu atıyım onumu istiyorsunuz ?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Alın 2. video

GTX 960'cılar için nefesinizi tüketmeyin. Birisi yazmış ki GTX 960 3-4 yıl kullanılır hangi ayarlarda 3-4 yıl kullanıcaksın? GTX 970 için bile 3-4 yıl söyliyemezken GTX 960 için neye göre 3-4 yıl söylüyorsunuz ultra ayarlar için mi? GTX 960 2 GB VRAM ile 3-4 yıl kaldıramaz emin olun. R9 280X'in rakibi GTX 960 değil. GTX 960 o parayı hak etmiyor diye elli sefer yazdık ama anlama sorunu olan arkadaşlar için artık yazmıyacağız yeter ya tutturmuşsunuz bir GTX 960 başka birşey bilmiyorsunuz. Attığınız videoların hiçbir güvenirliği yok. Ben nerden biliyim bir fanboy tarafından çekilmediğini hiçbir videoya güvenmiyorum.

GTX 960'cılar için nefesinizi tüketmeyin. Birisi yazmış ki GTX 960 3-4 yıl kullanılır hangi ayarlarda 3-4 yıl kullanıcaksın? GTX 970 için bile 3-4 yıl söyliyemezken GTX 960 için neye göre 3-4 yıl söylüyorsunuz ultra ayarlar için mi? GTX 960 2 GB VRAM ile 3-4 yıl kaldıramaz emin olun. R9 280X'in rakibi GTX 960 değil. GTX 960 o parayı hak etmiyor diye elli sefer yazdık ama anlama sorunu olan arkadaşlar için artık yazmıyacağız yeter ya tutturmuşsunuz bir GTX 960 başka birşey bilmiyorsunuz. Attığınız videoların hiçbir güvenirliği yok. Ben nerden biliyim bir fanboy tarafından çekilmediğini hiçbir videoya güvenmiyorum.
Technopat kanalı bir R9 285 vs GTX 960 videosu çeksede rahatlasak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı