Core i5 4590 ve GTX 960 Tabanlı Sistem

GTX 960 almani tavsiye ediyorum. Evga yada Asus marka alman daha iyi olur. Bende Evga GTX 960 var. Yüksek ayarlar'da GTA 5,BF4,BF Hardline,Project Cars,ETS 2 oynuyorum. Bütçen varsa Evga GTX 970 daha iyi olur.

Attığı test tek bir oyun testi ve bunu izleyerek GTX 960'ın daha iyi olduğuna karar veriyor.
İzlemeden ileri geri konuşmak çok basit değil mi başından sonuna kadar izleseydiniz 6 farklı oyun üzerinden test yapıldığını görürdünüz ancak ne desem boş siz yine kendi bildiğinizi yapın.

Bana boşuna video filan gösterme inanmıyorum inandırıcılığıda yok hangi koşuallarda test ettiklerini bilmediğim bir şeye inanmamı bekleme kaldı ki GTX 960 daha performanslı olsaydı onu önerirdik emin ol. GTX 960 o parayı hak etmiyor ve performansınında fazla olduğunu göremiyorum o yüzden R9 285 hem GTX 960'a göre daha ucuz hem aynı performansı veriyor.

Bana boşuna video filan gösterme inanmıyorum inandırıcılığıda yok hangi koşuallarda test ettiklerini bilmediğim bir şeye inanmamı bekleme kaldı ki GTX 960 daha performanslı olsaydı onu önerirdik emin ol. GTX 960 o parayı hak etmiyor ve performansınında fazla olduğunu göremiyorum o yüzden R9 285 hem GTX 960'a göre daha ucuz hem aynı performansı veriyor.
R9 285 vs GTX 960 testlerinde bizde BattleField 4 videosu koyalım arkadaş aradaki farkı görsün bakalım.

Evet daha çok ısınıyor ve daha fazla elektrik tüketiyor.
Bu arada bir şey biliyorsan bunları da biliyorsundur.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı