Core i7 3770K Sistem

dewilkinq43

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Toplama bilgisayar alacağım eksik var mı ? Güç kaynağı almayı gerek var mı ? Yardımcı olursanız sevinirim.

KrLOMM.png
xJLQAB.png
xRynkj.png

- - - Güncellendi - - -

Güncel.

Güç kaynağı olmadan bilgisayarı nasıl çalıştırmayı planlıyorsun ? Bir de biraz hayali sistem gibi olmuş, sanki Vatanbilgisayar'ın sitesini açıp, fiyat listesini sondan başa seçmiş ve en pahalıları listeye eklemiş gibi duruyorsunuz. Ne için toplanacak sistem ? Oyun mu render v.s mi ?

Oyun. Güç kaynağı ekliyorum sepete.

- - - Güncellendi - - -

http://i.hizliresim.com/KZN9po.png güç kaynağı sepeti ekledim para bol bol Oyun için toplama bilgisayar yaptım Ultra oynarmıyım her oyunda ? Ghost bf4 gta 5 gibi.

80+ sertifikası olan ve en az 600 Watt olan bir güç kaynağı eklerseniz uygun olur.

- - - Güncellendi - - -

Eğer oyun için topluyorsanız i7 işlemci ile i5 işlemci arasında pek bir performans farkı göremezsiniz. Ram'lerinde 8 GB'tan fazlası aynı şekilde oyunlara etki etmez gereksiz olur. Buralardan kısıp anakartı daha yüksek bir model yaparsanız daha çok işinize yarar. Eğer biraz beklersen bunların daha iyi halini yazarım.

xElPdq.png

Hangisini sepete eklesem Yardımcı oldugun icin teşekkür ederim.

- - - Güncellendi - - -

Peki 2x4 Ram ekliyim 8gb ram Gskill Şuan toplama bilgisayar daha acemiyim. 1600mhz mi yoksa 1866mhz mi ? Ram.

- - - Güncellendi - - -

i7 daha iyi diyolarmış ondan ekledim oyun içinmiş oyun icin işlemci önerirmisin ve anakart öneririmisin link atsan sevinirim en iyi oyuncu anakart işlemci .

Anakart : VATAN COMPUTER - MSI - Z87M GAMING Intel Z87 Soket 1150 DDR3 3000MHz(O.C.)SATA 3.0 USB 3.0 Anakart - Anakart

İşlemci : VATAN COMPUTER - INTEL - Core i5 4670 Soket 1150 3.4GHz 6MB Cache 22nm

RAM : VATAN COMPUTER - GSKILL - 8GB (2x4GB) Sniper DDR3 1600MHz CL9 Dual Kit Ram - Ram

İşlemci soğutucu : VATAN COMPUTER - COOLER MASTER - HYPER 212 EVO LGA775/1155/1156/1366/2011 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1

Bu şekilde daha iyi.

- - - Güncellendi - - -

1866 mHz'in bir faydasını göremezsin, 1600 mHz daha uygun. i7 işlemci oyun için değil, video renderlama ve phosohop gibi ağır işlemler yapanlar için uygundur. Oyun bilgisayarlarına i5 işlemci daha uygun gider.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı