Satıldı Core I7 6700K, GTX 980 ROG Tabanlı Sistem

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlanda: Parça olarak satılık değil, ekran hariç satılabilir.
yazdığı halde.

Gelen soru: SSD ayrı satmayı düşünür müsün ?
Verdiğim cevap: Parça satışı mümkün değil.

Gelen soru: Sadece ekran kartı ne kadar ?
Cevap alıntısı yapan arkadaşımız @Plyra : Parça satışı mümkün değil ve alıntıyı beğenerek cevabımı yenilemiş olmam.

ile yola çıkarsak.

Bu kadar dikkatsizliğe yada gözden kaçmasına (PES) diyerek cevap vereceğim.

Büyütülecek bir şey yok , adam gibi sormuş ssd satılık mı diye. Belki satıcı fikrini değiştirir yada tekliflere açıktır.

@d0lap0sman
1. Ben kimseyi linç etmedim. Arkadaşların kendi aralarındaki konuşmaya son noktayı koydum.
2. Sizde ilan açıklamasını okumayanlardan birisiniz.
3. Sizin için bir kaç maddeyi yeniden yazıyorum.

Acil satılık değil.
İhtiyaçtan satılık değil.
Parça olarak satılık değil, ekran hariç satılabilir.
Takas teklifleri geçerli değil.
Son fiyattır pazarlık mümkün değil.

Burada açık ve net takas geçerli değil, parça satışı yoktur. Yazmış bulunmaktayım.
Lütfen konumu daha fazla pazar meydanına çevirmeyin!

@Goksel KARVAR Hocam derdiniz nedir millete çatıyorsunuz yapılmış bir hata tamam oldu bitti daha üste çıkmanın amacı nedir...

Uzatmayın arkadaşlar.Birbirinizi kırdığınıza değmez.Dalgınlıkla herşey olur.
Hayırlı satışlar.

Arkadaşlar konuşmaları dikkatli okumadan olaya giriyorsunuz. Konuyu açan benim açmış olduğum konuyu pazar meydanına çevirmeyin demekte benim hakkım. Tekrar ediyorum açmış olduğum konuyu pazar meydanına çevirmeyin, başka konuları kirletin.

İlan açık ve net ürün satışı alacak kişi yazsın almayacak gereksiz vakit kaybı yapmasın.

@Silinen üye Teşekkürler. Konu gereksiz muhabbetlere sürüklenip duruyor. Bir ilanın yada konunun nezih gitmesi için ne yapmak gerek anlayamıyorum. Gayet açık ve net satış ilanı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı