Core Temp virüslü mü?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 32 GB Ram
Meslek
Yazılım Mühendisliği, Oyun Geliştiricisi
Dosyayı şu siteden indirdim ve kuracaktım ilk defa indirdim o yüzden taratayım dedim iki dakikadan sorun olmaz virüs çıkmadı ancak VirusTotal'de yorumlarda virüs var gözüküyor? Doğru mu indirdim? Virüstotal linki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosya virüslü değil kurarken bir kutucuğu işaretleyince başka şeyler indiriyor. O kutucuğu işaretlemeden geçerseniz onlar da inmez zaten.

Virüsttotaldeki 72 antivirüsten biri bile virüs dememiş aga bu nasıl bi paranoyaklık böyle orjinal site zaten.
Hocam aynı düşüncede bir arkadaşım var elimden geldiğince bilgisayar konusunda kendisinden uzak duruyorum. Gerçekten düşündüğünüz gibi bir titizlik ve paranoyaklık var. (Hikayeyi kısaca söyliyim. Film izlerken bilgisayarımdan az ses geliyor bunu artırabilir miyiz dedi. Olur dedim chromun ses arttırma eklentisi var onu mağaza sayfasından kurdum, bişe olmaz demi? virüs var mıdır. Bak bişe olmaz emin misin. Bişe olursa ne yapıcaz. Gibi gibi sorular, la sil o zaman darlama beni, yok tamam dursun muhabbeti. 2 gün sonra bilgisayarı elinden kaydı yere düştü pc den hiç ses gelmemeye başladı. Ama sayın arkadaşımın teorisi ne bilgisayar arka tarafından düştü hoparlörü ile alakası yok senin kurduğun program yüzünden bozuldu. Al burdan yak. O yüzden küçük bir paranoyaklık fark ettiğinizde anında uzak durunuz. Her insanın piskoloji normal değil yapacak bişe yok. Buda böyle bir anı hatıra paylaşmak istedim efenim saygılarımla :)

Dosyayı şu siteden indirdim ve kuracaktım ilk defa indirdim o yüzden taratayım dedim iki dakikadan sorun olmaz virüs çıkmadı ancak VirusTotal'de yorumlarda virüs var gözüküyor? Doğru mu indirdim? Virüstotal linki.

Virüs değil bilgisayarımda yüklü Kaspersky ile 3 4 kez tam tarama yapmıştım 1 kez bile virüs algılamadı Core Temp'i.

Ben virüslü mü diye sormamıştım aslında moderatör arkadaş değişmiş doğru siteden indirdiğimi mi sormuştum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı