grafikibrahim24
Decapat
Arkadaşlar uzun zamandır corel kullanıcısıyım. Illustrator'ü çat pat biliyorum çok hakim değilim ancak corelin kitabını yazdım diyebiliriz matbaacıda çalıştığım için çok yoğun kullandım ve kısayol tuşları vs. vs. pek çok şeyi öğrendim çok kolay geliyor.
Grafik tasarım bölümü okuyorum ileride iyi bir yerde işe girerim inşallah.
Fakat bazıları Corel'i kötüleyip Illustator'e yönelmemi söylüyor. Corel'e bu kadar alışmışken Illustrator'e geçmekte çok zor geliyor yılların seri grafikeri çöp olacak birden Illustrator'de...
Siz ne dersiniz içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin
(Yaşım 20)
NOT= En çok endişelendiğim konu da şu: Bildiğim kadarıyla
Matbaacılarda genelde corel kullanılıyor, elit firma vb. yerlerde genellikle Illustrator kullanılıyor.
Ben 4 senelik grafik tasarım bölümünü bitirdikten sonra, sizce nerede işe girerim. Nasıl bir yol izlemem gerekir ? Şimdiden herkese teşekkürler
Grafik tasarım bölümü okuyorum ileride iyi bir yerde işe girerim inşallah.
Fakat bazıları Corel'i kötüleyip Illustator'e yönelmemi söylüyor. Corel'e bu kadar alışmışken Illustrator'e geçmekte çok zor geliyor yılların seri grafikeri çöp olacak birden Illustrator'de...
Siz ne dersiniz içimi rahatlatacak bir şeyler söyleyin
NOT= En çok endişelendiğim konu da şu: Bildiğim kadarıyla
Matbaacılarda genelde corel kullanılıyor, elit firma vb. yerlerde genellikle Illustrator kullanılıyor.
Ben 4 senelik grafik tasarım bölümünü bitirdikten sonra, sizce nerede işe girerim. Nasıl bir yol izlemem gerekir ? Şimdiden herkese teşekkürler
Son düzenleme: