Corelli bisiklet iade edilebiliyor mu?

yektadontknow

Hectopat
Arkadaşlar daha birkaç saat önce satış bayisinden Corelli snoop 5.3 aldım fakat freni ve maşası bana çok kötü geldi.

İade etme hakkım var mı? İade ederken eksik para falan veriyorlarsa sıkıntı yok, yeter ki iade etsinler, hiç hak ettiğini düşünmüyorum 4.000TL'yi o bisikletin. Hiç memnun kalmadım.

Mağazadan aldıysan iade olmayabilir. Yani satıcının insafına bakar biraz. 100 lira kadar para da teklif edebilirsin çok binmediysen. Mekanik disk modeli mi?

Değil 1 saat, 1 dk bile geçse, mağazadan satışta iade hakkı eğer ürün ayıplı değilse Tüketici Kanuna göre bulunmaz.
Rica edebilirsiniz, size yardımcı olacaklardır. Ancak İade alma zorunluluklarının olmadığını bilin.

Mağazadan aldıysan iade olmayabilir. Yani satıcının insafına bakar biraz. 100 lira kadar para da teklif edebilirsin çok binmediysen. Mekanik disk modeli mi?
Yani hocam hiç bir yeri kırık vs. değil sapasağlam hiç kirlenmedi bile. Sadece beğenmedim 200TL falan versem kabul eder mi acaba. Sadece değişim yaparız dedi. Yani adamın yararına güya neden kabul etmiyolar anlamıyorum.

Yani hocam hiçbir yeri kırık vs. değil sapasağlam hiç kirlenmedi bile. Sadece beğenmedim 200TL falan versem kabul eder mi acaba? Sadece değişim yaparız dedi. Yani adamın yararına güya neden kabul etmiyorlar anlamıyorum.

Konuşup arayı bulacaksın artık. Mağazadan bisikleti almadan önce iyice denemelisin. Gerekirse binmelisin.

Yani hocam hiç bir yeri kırık vs. değil sapasağlam hiç kirlenmedi bile. Sadece beğenmedim 200TL falan versem kabul eder mi acaba. Sadece değişim yaparız dedi. Yani adamın yararına güya neden kabul etmiyolar anlamıyorum.

Tüketici Kanunu satıcıyı da, tüketiciyi de korur.

Bu sebeple satıcı denettiği ve sattığı ürünü geri almak zorunda değildir. Değişim de yapmayabilir. Ancak çoğu firma "müşteri memnuniyeti" ilkesi ile hareket eder.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı