Corelli Snoop 3.0 Alınır mı?

teletabiler

Kilopat
800 TL'ye kadar bütçem bulunmaktadır. Dağ bisikleti klasmanında Corelli Snoop 3.0 satın almayı planlıyorum. Kullanan, kullanıldığını gören veya @BilgisayarKurdu gibi bu konuda bilgisi olan arkadaşlardan tavsiyeler bekliyorum.

Aynı zamanda bisiklet ekipmanları bakımından; kilit, kask, dizlik, eldiven, pompa, telefon tutacağı, suluk dışında tavsiye edebileceğiniz herhangi bir ekipman var mıdır?

Aynı zamanda bisiklet ekipmanları bakımından; kilit, kask, dizlik, eldiven, pompa, telefon tutacağı, suluk dışında tavsiye edebileceğiniz herhangi bir ekipman var mıdır?
Kaldığını sanmıyorum, her şeyi söylemişsiniz gibi.

Bahsettiğiniz bisiklet kötü değil. Bu fiyata özellikleri iyi duruyor. Onun dışında Vortex 3.0 veya Ares 3.0 öneririm. Bu fiyatta hep 26 jant bulabildim umarım sıkıntı çıkarmaz.

Kaldığını sanmıyorum, her şeyi söylemişsiniz gibi.

Bahsettiğiniz bisiklet kötü değil. Bu fiyata özellikleri iyi duruyor. Onun dışında Vortex 3.0 veya Ares 3.0 öneririm. Bu fiyatta hep 26 jant bulabildim umarım sıkıntı çıkarmaz.
Gövdede amartisör istemiyorum o yüzden Ares 3.0'a pek yanaşasım yok. Kron Vortex 3.0'ı ise inceleyip bir süre bu iki marka arasında kalmıştım. Sizce Corelli ile aralarında önemli bir fark bulunuyor mu?

26 jant bakıyorum hocam sorun olmaz.

Kron Vortex 4.0 bana daha mantıklı geliyor fiyat farkı az Kron Vortex 4.0 26 Jant 21 Vites Vb Dağ Bisikleti 2019 - n11.com
Tabi 4.0 mantıken daha iyi. Baktığım sitede yoktu. 4.0'ı öneririm ben de.
Sizce Corelli ile aralarında önemli bir fark bulunuyor mu?
Aralarında pek bir fark yok. Gözünüze güzel olanı seçin.

Düzenleme: Şimdi fark ettim Vortex 4.0'da disk fren var, Corelli ise V-Fren. Disk frenin daha iyi olduğunu biliyorum ama neden daha iyi olduğunu bilmiyorum bilen birisi yardımcı olursa daha iyi olur.

Düzenleme 2: Disk frenin renge göre değiştiğini fark ettim. Sadece ilk resimde disk fren görünüyor. Bunu alacak olursanız satıcıyla iletişime geçip öyle alın.

Son düzenleme:
Düzenleme: Şimdi fark ettim Vortex 4.0'da disk fren var, Corelli ise V-Fren. Disk frenin daha iyi olduğunu biliyorum ama neden daha iyi olduğunu bilmiyorum bilen birisi yardımcı olursa daha iyi olur.
Fren mesafesi daha kısa olduğu için diye biliyorum ama bakım daha zor diye biliyorum.
Düzenleme 2: Disk frenin renge göre değiştiğini fark ettim. Sadece ilk resimde disk fren görünüyor. Bunu alacak olursanız satıcıyla iletişime geçip öyle alın.
Özelliklerinde V-Fren yazıyor ve tahminen öyledir fiyatı o yüzden daha ucuz.

Tabi 4.0 mantıken daha iyi. Baktığım sitede yoktu. 4.0'ı öneririm ben de.

Aralarında pek bir fark yok. Gözünüze güzel olanı seçin.

İkisinin de avantaj ve dezavantajları var fakat parça bakımından V Fren daha ekonomik duruyor. Fiyat bakımından da 800 TL üzerine çıkamıyorum. Sanırım Corelli alacağım. 🤔
Fren mesafesi daha kısa olduğu için diye biliyorum ama bakım daha zor diye biliyorum.
V Fren parçaları, bakımı vs. daha ekonomik. Söylediğiniz gibi fren mesafesi, iklim durumu, araziye göre ikisinin de avantaj ve dezavantajları bulunuyor.

Snoop serisi tam giriş seviyesi modellere sahip bence. Şahsen 3.4 kullanıyorum genel anlamda güzel fakat biraz hantal. Bir de alırken fren kollarınızın fren yaparken lastiğe sürtmediğini ve viteslerin iyi ayarlandığına emin olup alın. V fren konusunda sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum. Tabii çamura vs. batmayacaksanız geçerli bu. Bunun dışında eğer aldıktan tereddüt ederseniz veya tatmin olmazsanız kaliteli pabuçlar almak işinizi görür.

Snoop serisi tam giriş seviyesi modellere sahip bence. Şahsen 3.4 kullanıyorum genel anlamda güzel fakat biraz hantal. Bir de alırken fren kollarınızın fren yaparken lastiğe sürtmediğini ve viteslerin iyi ayarlandığına emin olup alın. V fren konusunda sıkıntı çekeceğinizi sanmıyorum. Tabii çamura vs. batmayacaksanız geçerli bu. Bunun dışında eğer aldıktan tereddüt ederseniz veya tatmin olmazsanız kaliteli pabuçlar almak işinizi görür.
Tavsiyeler için teşekkürler bu ürünü almayı düşünüyorum. Online sipariş verip işinin ehli bir bisikletçi bulup ona toplattırmayı planlıyorum, riskli olur mu acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı