Corolla Cross vs Scross vs T Roc

kyu1111

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
acer nitro AN515-57
i11400h
3050ti
Bu üç model arasındayım.
Corolla Cross daha düşük yakıt tüketimi vadediyor ama diğerlerinden daha pahalı.
Suzuki S Cross 4x4 performans vaaat ediyor.
VW T Roc'ta ise sağlamlık performans ön planda.
Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam corolla cross gerçekten gitmiyor onu size bi söyleyeyim.Scross'un da piyasası çok yok.Bence Troc en mantıklı seçim olacaktır.Bütçe ne kadardı hocam?

Hocam corolla cross gerçekten gitmiyor onu size bi söyleyeyim.Scross'un da piyasası çok yok.Bence Troc en mantıklı seçim olacaktır.Bütçe ne kadardı hocam?
Bütçe 2.5 gibi şu an ama değeecek bi araç olursa 3 e kadar çıkılabilir.

eğer bu üçü arasından seçilecekse T- roc en mantıklısı
Troc ve suzuki arasındayım. Onu da çok brğendim. Fazlaca güvenlik sensörü vs eklemişler tek eksiği cam tavan olmaaması.

Bu üç model arasındayım.
Corolla Cross daha düşük yakıt tüketimi vadediyor ama diğerlerinden daha pahalı.
Suzuki S Cross 4x4 performans vaaat ediyor.
VW T Roc'ta ise sağlamlık performans ön planda.
Hangisini almalıyım?

Bu bütçe ile Corolla Cross ve S Cross almak mantıklı değil.
Kia Sportage
Hyundai Tucson
Ford Kuga
Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tayron
Gibi modelleri almak daha mantıklı.
Corolla Cross kesinlikle C segmenti bir araç değil. Bizzat tecrübe ettim ve B segmenti olduğunu düşünüyorum.

Bütçe 2.5 gibi şu an ama değeecek bi araç olursa 3 e kadar çıkılabilir.

Troc ve suzuki arasındayım. Onu da çok brğendim. Fazlaca güvenlik sensörü vs eklemişler tek eksiği cam tavan olmaaması.
Hocam bizde ssangyong torres var öneririm.Çok geniş araç.Ayrıca D segment bir SUV.Buna da bir bakın.

Bu bütçe ile Corolla cross ve s cross almak mantıklı değil.
Kia sportage.
Hyundai Tucson.
Ford Kuga.
Volkswagen Tiguan.
Volkswagen tayron.
Gibi modelleri almak daha mantıklı.
Corolla cross kesinlikle C segmenti bir araç değil. Bizzat tecrübe ettim ve b segmenti olduğunu düşünüyorum.

Sağlamlığı öncelliyorum. Kaporta sağlamlığı ve güvenliğini. Bu bakımdan ne önerirsiniz?

Sağlamlığı öncelliyorum. Kaporta sağlamlığı ve güvenliğini. Bu bakımdan ne önerirsiniz?
Kanka ssangyong torres öneriyorum şiddetle.Bizde var o yüzden dolayı.Şasesi en sağlam arabalarda ilk 5'e girer.Hatta bu aracın en son bi kazası olsu herifler 90 ile düz duvara çarptılar.Sadece 2 ölü çıktı o da arkadakiler emniyet kemeri takmadığı için.Şasesi yüksek mukavemetli çelik.Konfor vs. üstteki araçların üstünde.Zaten D segment bir SUV.

Bugün Opel bayisini gezdim. Opel fronterayı beğendim. Kendime uygun buldum. Bunların arasında da fiyatı biraz daha uygun. Bu araç hakkında bir bilginiz var mı? Doktorum her gün ilçeye gidiyorum 150 km araç sürüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı