Corona mi grip mi?

Kimiside corona olup test yaptıran ve negatif çıkan var diyor e nasıl olacak şimdi? Boşuna hasta hasta uzaktaki hastaneye gidip test yaptıracağım virus olmasa bile orada kapıcam. Ben yalnız yaşıyorum aile, akraba, arkadaş hiç kimsem yok yani kimse ile temaz etmedim. Yurt dışına, şehir dışına çıkmadım, maskemi burnumu örtecek şekilde kapattım, ellerimi devamlı temizledim. Bu yüzden grip olduğumu destekliyorum. Ama hiç hayatımda Haziran'da grip olmadığım için korktum.

Alerjik hastalıklar genellikle ağrı yapmaz. Burun akıntısı, burun tıkanıklığı, hapşırık, gözlerde sulanma ve hatta gözlerde kaşıntı gibi alerji belirtileri ön plandadır.

Nezle, burun tıkanıklığı ve hapşırık gelişmesine neden olabilir. Bu nedenle alerji ile nezle ayrımı yapmak zorlaşabilir. Ancak nezle ile alerji arasında boğaz ağrısı gibi bir ayrım olabilir.

Grip, alerji ve nezleden yüksek ateş ve ağrı belirtileriyle ayrılır.

bu hastalıkları birbirinden nasıl ayıracağınızı anlattığım yazımın linki şurada: Alerji, Nezle, Grip ve Koronavirüs Belirtileri Karşılaştırma Tablosu

Hanımefendi biz nereden bilebilir? Biz burada bilgisayar monitör öneriyoruz. Doktorlar forumu değilki burası.

Doktorlar forumlarında bile güven olmayabiliyor, 2-3 tıp ile ilgili soru bilip kendini doktor sanan insanlar olabilir.

Bence geç olmadan test yaptırın içiniz rahat olsun. Özellikle boğaz ağrısı çok şiddetleniyor. Verdikleri ilacı da kullanın 1 günde geçiriyor semptomları en azından bende öyle oldu.

Corona olsa da, hiçbir şey olmaz. Bence zatürreyi andıran, ciddi belirtiler yoksa doktora bile gitmeyin. Geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…