Corona virüs için maske önerisi

Kurbağa0025

Centipat
Başlıkta yazdığı gibi. Wuhan korona virüsü için maske önerisi lazım biraz panikledim de . Türkiyede görülmeye başlanırsa direk almak istiyorum yanlış bir üründe almak istemiyorum o yüzden biraz bilgiye ihtiyacım var.

Not olarak 3M diye marka değil 3387 tarzı kodlar veya linkler ile önerirseniz daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Laboratuvar malzemeleri satan yerde aradığın tarzda uyguna maske bulabilirsin 15-20 TL birşey o haberde takanların taktıkları tarzda istediğinde dışarda'da takabilirsin.

Dostum tam da bugün böyle bir konu açmayı düşünüyordum? Her gün Beyazıt'a gidip geliyorum bu Corona virüsü olaylarından sonra ciddi oranda maske takanlarda artış gördüm. Çinliler genelde takıyor ama bizim milletten de takan çok fazla kişiyle karşılaştım tramvayda vesayre. Acaba gerçekten bu maskeler işe yarıyor mu? 3M 9332 buldum ben nasıldır acep.

Anlamadığım bir şey var bu adamlar Rusya'dan Türkiye'den maske istediler,işe yarar bir maske olsa niye dışarıya satmaya devam etsinler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…