Corona virüs tespiti

112 yi arasamsa test yapmazlarkı bana. Cünkü ne nefesim daralıyor ne ateşim var nede öksürüyorum. Kendim gidip olmalıyım
Genç olduğunuz için bazı belirtileri göstermiyor olabilir veya hastalığın başında olabilirsiniz yine de giderken lütfen kimseye yaklaşmayın. Emin değiliz ama kendinizde virüs varmış gibi hareket etseniz çok çok iyi olur.

Şöyle bir örnek vereyim:

Virüs bulundurma olasılığı olan bir insana test yapıyorlar, negatif çıkar ise herhangi bir belirti olana kadar test yapmıyorlar ve 14 gün evde durmasını söylüyorlar. Sizin belirtileriniz başka şey olsa bile yaptırın derim.
Benim bir tanıdık virüs sonucu pozitif çıkan biri ile 10 gün aynı odada kalmış daha sonra onun test sonucunun pozitif olduğunu öğrenince Adana Şehir Hastanesine gidip durumu anlatmış, test felan yapmamışlar evinize gidin deyip göndermişler, bence Türkiye’de vaka sayıları bu yüzden düşüşte😥

Benim bir tanıdık virüs sonucu pozitif çıkan biri ile 10 gün aynı oda da kalmış daha sonra onun test sonucunun pozitif olduğunu öğrenince Adana Şehir Hastanesine gidip durumu anlatmış, test falan yapmamışlar evinize gidin deyip göndermişler, bence Türkiye’de vaka sayıları bu yüzden düşüşte😥

Bu virüs herkeste değişiklik gösterir. Örneğin çocuklarda fazla etki etmez ama yaşlılarda daha etki eder o yüzden bazılarını eve gönderirler 14 gün, bazılarını hastaneye yatırırlar.

Bu virüs herkeste değişiklik gösterir. Örneğin çocuklarda fazla etki etmez ama yaşlılarda daha etki eder o yüzden bazılarını eve gönderirler 14 gün, bazılarını hastaneye yatırırlar.
Bence gerekli bir sebep değil, tanıdığımın yaşı biraz var (50 civarı) böyle yapmamaları gerekirdi😥

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı