Corona virüs tespiti

Bana 4 gun once covid tanisi konuldu ve test sonucum da pozitif geldi. Ilk 2 gun asiri atesliydim ve daha sonra tad ve koku kaybi oldu suan ailemden anneme bulasti ama o hafif atlatiyor. Merak ettigin sorulari yanıtlıyabilirim.
Ateşin kac oldu en fazla? Bende 38 oldu 2 günde de ama indi. Öksürük falanda sıfır. Sende öksürük falan varmıydı?

Ateşin kac oldu en fazla? Bende 38 oldu 2 günde de ama indi. Öksürük falanda sıfır. Sende öksürük falan varmıydı?
39'a kadar yukseldi fakat 2 gun hic dusmedi atesim bas ve eklem agrilariyla gecti daha sonra hastaneden getirdikleri bir ilaç sanırım sıtma ilaci onu kullandiktan sonra kendime geldim hic bir sikayetim kalmadi sadece tad ve koku alamiyorum.
Hayir hic öksürük ve göğüs agrisi olmadi ben de.

39'a kadar yukseldi fakat 2 gun hic dusmedi atesim bas ve eklem agrilariyla gecti daha sonra hastaneden getirdikleri bir ilaç sanırım sıtma ilaci onu kullandiktan sonra kendime geldim hic bir sikayetim kalmadi sadece tad ve koku alamiyorum.

Hayir hic öksürük ve göğüs agrisi olmadi ben de.
Eklem agrısı derken tam olatak nereler? Benimde bacak kısmı vr bel kısmı agrıyor.

Şöyle bir örnek vereyim:

Virüs bulundurma olasılığı olan bir insana test yapıyorlar, negatif çıkar ise herhangi bir belirti olana kadar test yapmıyorlar ve 14 gün evde durmasını söylüyorlar. Sizin belirtileriniz başka şey olsa bile yaptırın derim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı