Ekşi'de birisi COVID-19 belirtilerini göstermesi üzerine 112'yi aramıştı, gelmişti.112'yi arayınca geliyorlar mı?
Ekşi'de birisi COVID-19 belirtilerini göstermesi üzerine 112'yi aramıştı, gelmişti.112'yi arayınca geliyorlar mı?
Ateşin kac oldu en fazla? Bende 38 oldu 2 günde de ama indi. Öksürük falanda sıfır. Sende öksürük falan varmıydı?Bana 4 gun once covid tanisi konuldu ve test sonucum da pozitif geldi. Ilk 2 gun asiri atesliydim ve daha sonra tad ve koku kaybi oldu suan ailemden anneme bulasti ama o hafif atlatiyor. Merak ettigin sorulari yanıtlıyabilirim.
39'a kadar yukseldi fakat 2 gun hic dusmedi atesim bas ve eklem agrilariyla gecti daha sonra hastaneden getirdikleri bir ilaç sanırım sıtma ilaci onu kullandiktan sonra kendime geldim hic bir sikayetim kalmadi sadece tad ve koku alamiyorum.Ateşin kac oldu en fazla? Bende 38 oldu 2 günde de ama indi. Öksürük falanda sıfır. Sende öksürük falan varmıydı?
Hayir hic öksürük ve göğüs agrisi olmadi ben de.Ateşin kac oldu en fazla? Bende 38 oldu 2 günde de ama indi. Öksürük falanda sıfır. Sende öksürük falan varmıydı?
Eklem agrısı derken tam olatak nereler? Benimde bacak kısmı vr bel kısmı agrıyor.39'a kadar yukseldi fakat 2 gun hic dusmedi atesim bas ve eklem agrilariyla gecti daha sonra hastaneden getirdikleri bir ilaç sanırım sıtma ilaci onu kullandiktan sonra kendime geldim hic bir sikayetim kalmadi sadece tad ve koku alamiyorum.
Hayir hic öksürük ve göğüs agrisi olmadi ben de.
Vucudumun her yeri bas agrisi cok fazlaydi. Ayak bileklerinden omuzlarima kadar her yerim agriyordu.Eklem agrısı derken tam olatak nereler? Benimde bacak kısmı vr bel kısmı agrıyor.
Aynen benim komsudada bas agrısı fazlaymıs. Ama benim hiç. Bas agrısı olmadı ama yinede test olmada fayda varVucudumun her yeri bas agrisi cok fazlaydi. Ayak bileklerinden omuzlarima kadar her yerim agriyordu.
112 yi arasamsa test yapmazlarkı bana. Cünkü ne nefesim daralıyor ne ateşim var nede öksürüyorum. Kendim gidip olmalıyımÖncelikle kimseyle yakın temasta bulunmayın. Hemen şimdi 112'yi arayıp rahatsızlığınızı belirtin yardımcı olacaklardır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.