Corona virüs tespiti

DoctorSamet

Kilopat
Katılım
10 Ocak 2018
Mesajlar
321
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Yaklaşık 1 hafta once ateşim cıktı ve hapla indirmiştim. Ertesi günü bir daha cıktı ve hapla yine indirdim. Sonra ise tat alma ve koku alma duyularımı kaybettim ve hala düzelmedi. Belimde cok agrıyor arada bacaklarıma agrılar giriyor. Ama bundan 2 hafta once spora başladım ve yüksek düzey agırlık kaldırıyordum. Spordan sonra duş alıp motora biniyordum acaba üşüttüm mü diye düşünüyorum.
Başka bir şey ise belim neden agrıyor. Geceleri uyuyamıyorum agrısından. Bacaklarıma falanda agrılar giriyor. Acaba corona virusten mi yoksa spordan mı? Ne diyorsunuz, bir test olmalı mıyım?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Test olabilirsin, burada kimse direkt rahatsızlığını bilemez. Herkeste aynı belirtiler yok maalesef. Şüpheni gidermeni öneririm, yoksa ister istemez panikleyebilir ve stres yapabilirsin.
 

Kesinlikle test olmanı öneririm koku ve tat kaybı büyük bir belirti erkenden test olarak hem kendini hem de yakınlarını koruyabilirsin.
 
Bu ağrı dediğin batma şeklinde bir ağrı ise üşütmüşsündür.
Yok batma degilde daha cok ağrı gibi acı gibi degil.
Kesinlikle test olmanı öneririm koku ve tat kaybı büyük bir belirti erkenden test olarak hem kendini hem de yakınlarını koruyabilirsin.
Şuda var benim üst komsuda pozitif cıktı virüs.
 
Test yaptırın ama kendiniz hastaneye gitmeyin. 112'yi arayın, belirtilerinizi söyleyin. Kendi başınıza gitmeniz çevrenizdeki insanlar için riskli olabilir.
112 yi arayınca geliyorlar mı? Benim oyle büyük bi rahatsızlıgım yok sadece tat alma ve koku duyusunu kaybettim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…