Corona'dan dolayı üniversiteye geç gitmek

Üniversitenin açılacağından emin misiniz?
İnternette, her üniversitenin açılıp açılmayacağını kendilerinin seçeceği şeklinde bir bilgi okudum.
Doğruluğunu bilmiyorum.

Üniversiteye yeni başlayacağım ancak benim karantina 18 Eylül'de bitiyor. Üniversite ise 13 Eylül'de başlıyor. Ne yapmam gerek?

İlk hafta sonunda ders ekle-bırak olacağı için devamsızlıktan yana bir şey kaybetmezsin. Arkadaşlık konusunda ise zaten ilk yıl herkes herkesle tanışıyor, arkadaşlıklar daha sonra kuruluyor bu sebepten o konuda da bir kaybın olmayacak. Kısaca kaybedeceğin hiçbir şey yok, üzülmene gerek yok.
Dersler 11 Ekim'e başlayacak bizde. Eylül'de sadece isteyenler kayıt olmaya gidecek. Bence bir kontrol et eylül olup olmadığını.

Öyle de üniversitelerin açılma zamanları ekim gibi değil mi? Yanlış mı biliyorum? Ekim civarında açılmazlar mı?

Benim de eylül'de açılacak :D hatta intörn vs olan arkadaşlarımın okulları başladı bile. Bayağı değişken yani o.

İlk hafta sonunda ders ekle-bırak olacağı için devamsızlıktan yana bir şey kaybetmezsin. Arkadaşlık konusunda ise zaten ilk yıl herkes herkesle tanışıyor, arkadaşlıklar daha sonra kuruluyor bu sebepten o konuda da bir kaybın olmayacak. Kısaca kaybedeceğin hiçbir şey yok, üzülmene gerek yok.

Benim de eylül'de açılacak :D hatta intörn vs olan arkadaşlarımın okulları başladı bile. Bayağı değişken yani o.

Ders ekle-bırak nedir ve benim yapmam gerekecek mi? Ayrıca başvuruya gerek yok değil mi?
Ayrıca hepinize teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Ders ekle-bırak nedir ve benim yapmam gerekecek mi? Ayrıca başvuruya gerek yok değil mi?
Ayrıca hepinize teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için.

Dönem başlamadan ders seçimi yapılıyor ve ilk haftanın sonunda programınızdaki dersleri değiştirebiliyorsunuz. Birinci sınıf olduğunuz için sizin pek bir şey yapmanıza gerek yok şu an, listedeki ilk dönem derslerinin hepsini alacaksınız zaten.

Üniversiteye bildirirseniz sorun olacağını sanmıyorum. Sonuçta karantinadasınız, anlayış gösterirler.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı