Corsair 100R vs Corsair Carbide SPEC-02 vs Zalman R1

Arkadaşlar sizi çok iyi anlıyorum. Ben olsam ben de sizin gibi derdim. Ama benim durumum çok farklı. Ben CS:GO ve LoL dan başka oyun oynamıyorum. Baya bi oyun denedim ama bu oyunlar gibi sarmadı beni. GTX950 bu oyunlar için yeter de artar bile. O yüzden ben anakartın ve diğer bileşenlerin iyi olmasına önem verdim. (Özellikle anakarta)
GTX960 bana fazlasıyla yetecektir. İleride GTA5 gib oyunlar oynamaya başlarsam da ekran kartımı yenilerim 11XX serisi çıkınca. Ama anakartı değiştirmek zor. Ben bileşenleri bu şekilde alacam. Bana kasa önerisi lazım arkadaşlar.

Kasa tercihinizi corsair spec-02 ve 03 modellerinden yana kullanabilirsiniz.Alternatif olarak da
Thermaltake Versa H25
Zalman Z3 Plus
ve Thermaltake Core V31' e bakmanızı tavsiye ederim.

Kasa tercihinizi corsair spec-02 ve 03 modellerinden yana kullanabilirsiniz.Alternatif olarak da
Thermaltake Versa H25
Zalman Z3 Plus
ve Thermaltake Core V31' e bakmanızı tavsiye ederim.
Teşekkür ederim. Sinerjide SPEC-01 02 den daha ucuz aralarında ne gibi fark vardır 50 tl ye değer mi?

Teşekkür ederim. Sinerjide SPEC-01 02 den daha ucuz aralarında ne gibi fark vardır 50 tl ye değer mi?
spec-02' de cpu fan yeri 157mm (01' de 150)
spec-02' de gpu yeri 420mm (01' de 414)
spec-02' de psu yeri 288mm (01' de 230)
Ayrıca spec-02 ekstra arkada da fan toplamda 2 tane yani ve üst havalandırmasında filtre var.(yanlış hatırlamıyorsam incelem videolarını kontrol edebilirsiniz) Ve spec-02 de önde iki usb 3.0 portu var 2.0 yok.

spec-02' de cpu fan yeri 157mm (01' de 150)
spec-02' de gpu yeri 420mm (01' de 414)
spec-02' de psu yeri 288mm (01' de 230)
Ayrıca spec-02 ekstra arkada da fan toplamda 2 tane yani ve üst havalandırmasında filtre var.(yanlış hatırlamıyorsam incelem videolarını kontrol edebilirsiniz) Ve spec-02 de önde iki usb 3.0 portu var 2.0 yok.
Peki 50 tl lik farka değer mi?

Peki 50 tl lik farka değer mi?
1 ön ve 1 arka fanın kasafı aktif soğutmada gerekli olduğunu düşünüyorum zaten ekstra 1 fan ve kasa üstü için filtre alsanız o fiyatı nerdeyse karşılıyor ayrıca verdiğim o milimetrik boyut farklar gün gelir bileşen değiştireceğiniz zaman hayat kurtarabilir, özellik işlemci soğutucusu mesafesi.O yüzden gönül rahatlığıyla spec-02 alabilirsiniz.

Kardeşim madem böyle diyorsun bu sistemi tavsiye ederim. Alternatif.
upload_2016-8-1_22-35-23.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kardeşim madem böyle diyorsun bu sistemi tavsiye ederim. Alternatif.
Eki Görüntüle 177323

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Öneriniz için teşekkür ederim. Güzel bir sistem olmuş. Değerlendiricem.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı