Corsair 100R vs Corsair CC Spec-01 vs Aerocool Aero 800

Daha fazla  
Merhabalar, i5 6500 tabanlı bir sistem düşünüyorum fakat kasa konusunda kararsızım. Tabiri caizse evladiyelik bir kasa istiyorum rahat rahat upgrade edebileyim. 2 HDD, 1 SSD(ilerde) takacağım. Kullanacağım güç kaynağı Aerocool VX 500W. PSU konusundada önerilere açığım.

Aerocool Aero 800:Aerocool Aero 800 USB 3.0 4xFan Siyah ATX Kasa

Corsair 100R:Corsair Carbide 100R CC-9011075-WW Mid Tower Kasa

Corsair CC Spec-01: Corsair Case CC-9011050-WW Spec-01 Mid Tower

Buda sistem toplama konum; 1500TL Ekran kartsız sistem önerisi

Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleme:
Spec 01den memnunum ancak SLI için yetersiz eğer psu geliştirecekseniz çekinmeden alın :)
Spec-01 tipi falan çok hoş. SLI için kasa mı dar yoksa benim PSU'mu yetersiz anlamadım. :D Ben SLI veya Crossfire yapacağımı sanmıyorum. İlerde tekrar upgrade yaparsam nm düşeceğinden 500W her ekran kartı için yeter diye düşündüm, fiyatıda ucuz olunca. :) Teşekkürler değerli yorumunuz için ilk önceliğim Spec-01 olacak.

Spec-01 tipi falan çok hoş. SLI için kasa mı dar yoksa benim PSU'mu yetersiz anlamadım. :D Ben SLI veya Crossfire yapacağımı sanmıyorum. İlerde tekrar upgrade yaparsam nm düşeceğinden 500W her ekran kartı için yeter diye düşündüm, fiyatıda ucuz olunca. :) Teşekkürler değerli yorumunuz için ilk önceliğim Spec-01 olacak.

İkisi de diyebilirim.

Dark N10'nun 5 fanı ve PSU bölmesi çok hoş, fakat bilgisayar masama hesaplarım doğruysa Dark N10 sığmıyor. Spec-01 ve 100R sığıyor. Masamın PC bölmesi 48cm x 25cm. 100R ucu ucuna ama Spec-01 tam sığıyor. İnternetten olduğu için tereddütte kaldım Corsair'in kendi sitesinde yoktu. @Sertacİzliyor Siz bana kasanın ölçülerini söyler misiniz?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı