Corsair 110Q vs Spec Delta

Tormet

Centipat
Selamlar. Yeni bir sistem topluyorum ve iki kasa arasında kararsız kaldım. RGB ışıklandırma sevmeyen birisiyimdir bu nedenle ilk linkteki kasaya kendimi çok yakın hissettim ama hava akışı konusunda kararsız kaldım. Dahili ekran kartlı bir sistem kullanacağım (R5 3400G) ama 3-4 sene sonra harici ekran kartı takma ihtimalim var bu nedenle hava akışı konusuna dikkat etmek istiyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz?

110q kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim. tasarım olarak çok sade ve hoş fakat malzeme kalitesi gerçekten ortalama. ses yalıtımı ise belli frekanstaki sesleri azaltıyor ama ses yalıtımına güvenip satıl alınmamalı. ön kısımda toz filtresi mevcut değil buda dikkate alınmalı.

110q kullanan biri olarak şunu söyleyebilirim. tasarım olarak çok sade ve hoş fakat malzeme kalitesi gerçekten ortalama. ses yalıtımı ise belli frekanstaki sesleri azaltıyor ama ses yalıtımına güvenip satıl alınmamalı. ön kısımda toz filtresi mevcut değil buda dikkate alınmalı.
Peki soğutma bakımından nasıl? Herhangi bir programla işlemci, anakart ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol ettiniz mi?

Peki soğutma bakımından nasıl? Herhangi bir programla işlemci, anakart ve ekran kartı sıcaklıklarını kontrol ettiniz mi?
hava akışının olduğu bir yere konumlandırdım. kasanın içinden çıkan fan dışında fan takmadım(şimdilik.) işlemci soğutucusu amd wraith prism. oyun ve masaüstü kullanımında 55-65 derece. diğer bileşenlerde benzer seviyede. çalışırken de genelde işlemci fanını tam devir yapıyorum. yalıtım ile fazla gürültü gelmiyor. ortalama 80 dereceye kadar çıkabiliyor. ama hiç 90 dereceyi görmedim.
ek olarak psu konumlandırmasında çok sıkıntı yaşadım hdd kızaklarını mümkün olduğunca ileri itmek zorunda kalmıştım. ölçülere ekstradan dikkat edin iki kasa içinde

SPEC-DELTA öneririm. Çünkü önünde full olmasa da mesh panel bulunmakta. Ayrıca bu kasa hakkında şikayeti olan, hava akışı veya malzeme kalitesi hakkında şikayetçi olan pek birini görmedim.

SPEC-DELTA öneririm. Çünkü önünde full olmasa da mesh panel bulunmakta. Ayrıca bu kasa hakkında şikayeti olan, hava akışı veya malzeme kalitesi hakkında şikayetçi olan pek birini görmedim.
Gayet hoş bir o kadar da havadar bir kasa ayrıca dediğiniz gibi şikayetçi olan birini ben de görmedim ancak ön kısmı çok ucube duruyor. Takıntılı bir insanım oradaki çıkıntı dikkatimi çok bozuyor ama sistemin kendi iyiliği için bir fedakarlık yapmak lazım sanırım :).

Gayet hoş bir o kadar da havadar bir kasa ayrıca dediğiniz gibi şikayetçi olan birini ben de görmedim ancak ön kısmı çok ucube duruyor. Takıntılı bir insanım oradaki çıkıntı dikkatimi çok bozuyor ama sistemin kendi iyiliği için bir fedakarlık yapmak lazım sanırım :).
Karar sizin. Şöyle söyleyebilirim. Eğer canınız isterse SPEC-DELTA alın. Fakat istemezseniz 110Q'da iş görebilir. Yanlış bilmiyorsam ön panelin yanlarından hava alıyor. Bu kasa hakkında da şikayet eden pek görmedim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı