Çözüldü Corsair 220T Airflow fan dizilimi

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Aliyenes

Femtopat
Selamlar, kısa süre önce Corsair 220T Airflow kasa aldım, anakartım MSI B450 Tomahawk Max. 6 fanım var 5'i SP120 1'i ll120. anakart üzerinde fan için 4 giriş var, performanstan kaybetmeden hepsini kullanmamın bir yolu var mı? (Ve boşta kalan 2 fandan birini pump fan1'e taktım sorun çıkartır mı ?)
Küçük bir soru daha; ön 3 fan havayı içeri, üst 2 ve arka 1 dışarı itecek şekilde ayarladım bu doğru mu, en verimli nasıl ayarlayabilirim?

Çözüm
Anakart üzerinde fan için 4 giriş var, performanstan kaybetmeden hepsini kullanmamın bir yolu var mı?
Fan çoklayıcı kablolar satılıyor, onlardan alabilirsiniz.
(Ve boşta kalan 2 fandan birini pump fan1'e taktım sorun çıkartır mı ?)
Sorun çıkarmaz.
Küçük bir soru daha; ön 3 fan havayı içeri, üst 2 ve arka 1 dışarı itecek şekilde ayarladım bu doğru mu, en verimli nasıl ayarlayabilirim?
Bütün fanları doğru şekilde takmışsınız, en verimli hava akışı taktığınız şekilde olur.
Anakart üzerinde fan için 4 giriş var, performanstan kaybetmeden hepsini kullanmamın bir yolu var mı?
Fan çoklayıcı kablolar satılıyor, onlardan alabilirsiniz.
(Ve boşta kalan 2 fandan birini pump fan1'e taktım sorun çıkartır mı ?)
Sorun çıkarmaz.
Bütün fanları doğru şekilde takmışsınız, en verimli hava akışı taktığınız şekilde olur.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı