Hocam işlemcide dlss mi var?Amd düşünmüyorum ben hocam, dlss sıkıntısı olmasa biraz önce ki 3080 i alacaktım ama kararsız kaldım
Hocam işlemcide dlss mi var?Amd düşünmüyorum ben hocam, dlss sıkıntısı olmasa biraz önce ki 3080 i alacaktım ama kararsız kaldım
3080 için dedim onu hocam, amd genel anlamda düşünmüyorum ne işlemci ne kartHocam işlemcide dlss mi var?![]()
İşlemci neden düşünmezsiniz? AMD işlemcilerde sorun yaşayan hiç görmedim şu ana kadar.3080 için dedim onu hocam, amd genel anlamda düşünmüyorum ne işlemci ne kart
Ekran kartlarından tamamen ayrı bir bölüm, ve oyunlarda 12600k ile yarışıyor.İşlemci neden düşünmezsiniz? AMD işlemcilerde sorun yaşayan hiç görmedim şu ana kadar.
AMD tarafında 5600X düşünülebilir. Anakartlar daha ucuz olduğu için neredeyse aynı fiyata gelir sanırım.
https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-gigabyte-b550m-ds3h-amd-am4-ddr4-atx-fiyati,802489613.html
![]()
AMD Ryzen 7 5700X Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 7 5700X Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 7 5700X Sekiz Çekirdek 3.40 GHz İşlemci özelliklerini incele, 5.769,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu ikili nasıl olur? @messinicocugu
Bazıları işlemciden dolayı anakart soğutmaları üzer diyordu başka anakartlar için o yüzden sordum.İyi ikilidir hocam.
İntel ve nvidia uyumunu seviyorum hocam, ayrıca oyun performansı olarakta bu ikilinin daha iyi olduğunu savunan büyük bir çoğunluk var. Ve dediğiniz de çok doğru işlemcisi de kartı da çok güçlüİşlemci neden düşünmezsiniz? AMD işlemcilerde sorun yaşayan hiç görmedim şu ana kadar.
Ekran kartlarından tamamen ayrı bir bölüm, ve oyunlarda 12600k ile yarışıyor.
Bazıları işlemciden dolayı anakart soğutmaları üzer diyordu başka anakartlar için o yüzden sordum.
Siz kullandığınız ram den memnun musunuz hocam?Bazıları işlemciden dolayı anakart soğutmaları üzer diyordu başka anakartlar için o yüzden sordum.
Yine de 5600x+d3sh alıp artan parayı ekran kartına eklemek mantıklı gibi.İntel ve nvidia uyumunu seviyorum hocam, ayrıca oyun performansı olarakta bu ikilinin daha iyi olduğunu savunan büyük bir çoğunluk var. Ve dediğiniz de çok doğru işlemcisi de kartı da çok güçlü
Ben memnunum OC ile uğraşmadığım için 3600de kullanıyorum sorununu görmedim.Siz kullandığınız ram den memnun musunuz hocam?
Benim de 3600 lük sağlam 2x8 bulmam lazımYine de 5600x+d3sh alıp artan parayı ekran kartına eklemek mantıklı gibi.
Ben memnunum OC ile uğraşmadığım için 3600de kullanıyorum sorununu görmedim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.